Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cuiburi de albine cu miere si nuci

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cuiburi de albine cu miere si nuci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cuiburi de albine cu miere si nuci

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am vrut sa pregatesc niste cuiburi de albine si m-am tot gandit ce aluat ar merge ca sa iasa pufos, dar sa nu creasca nici prea mult ca sa se strice faldurile, nici prea putin ca sa iasa tare, uscat, asa ca am ales aluatul oparit. Am copt o serie pe tavi de briose, dar au iesit cam mari, o serie pe tavi de mini tarte, acestea au iesit mai bine Le-am umplut cu o crema cu miere, coniac, le-am decorat cu miere si nuci, au iesit delicioase!

Cuiburi de albine cu miere si nuci

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am vrut sa pregatesc niste cuiburi de albine si m-am tot gandit ce aluat ar merge ca sa iasa pufos, dar sa nu creasca nici prea mult ca sa se strice faldurile, nici prea putin ca sa iasa tare, uscat, asa ca am ales aluatul oparit. Am copt o serie pe tavi de briose, dar au iesit cam mari, o serie pe tavi de mini tarte, acestea au iesit mai bine Le-am umplut cu o crema cu miere, coniac, le-am decorat cu miere si nuci, au iesit delicioase!

Ingrediente

Portii:
Pentru aluat:
  • 220 gr faina
  • 220 ml apa
  • 120 ml ulei
  • praf de sare
  • 270 gr oua
  • 1faina
    220 gr
  • 2apa
    220 ml
  • 3ulei
    120 ml
  • 4sare
    praf de
  • 5oua
    270 gr
Pentru crema cu miere si coniac:
  • 2 buc galbenus de ou
  • 350 ml lapte
  • praf de sare
  • 30 gr faina
  • 1 lingura miere
  • 30 ml coniac
  • 50 gr unt
  • 100 ml frisca lichida
  • 1galbenus de ou
    2 buc
  • 2lapte
    350 ml
  • 3sare
    praf de
  • 4faina
    30 gr
  • 5miere
    1 lingura
  • 6coniac
    30 ml
  • 7unt
    50 gr
  • 8frisca lichida
    100 ml
Pentru decor:
  • dupa gust miere
  • dupa gust nuci macinate
  • 1miere
    dupa gust
  • 2nuci macinate
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Furculita desert, inox "Windsor" - Grunwerg
12 leiÎn stoc
Lingura desert, inox, "Windsor" - Grunwerg
12 leiÎn stoc
Bol portelan, 12cm, "Alumilite" - Porland
25 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Vali
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 23, 04:13
Un desert inedit! Imi place!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Good Food
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 23, 05:03
Cred ca este un deliciu!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.