Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Ciorba de bureti de miel acrita cu bors

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

Cooking Art

835 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de bureti de miel acrita cu bors
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de bureti de miel acrita cu bors

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

Cooking Art

835 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Ciorba festiva de Paste, gatita in zona Olteniei din bucati de miel si "bureti de miel" reprezentate de organe de miel precum ficat, inima, rinichi, plamani. Acrita cu bors este o ciorba racoritoare si numai buna pentru mesele grele din zilele de sarbatoare. Reteta originala cuprinde si intestine, prapur ori limba de miel, dar mie nu imi plac, asa ca nu le folosesc.

Ciorba de bureti de miel acrita cu bors

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ciorba festiva de Paste, gatita in zona Olteniei din bucati de miel si "bureti de miel" reprezentate de organe de miel precum ficat, inima, rinichi, plamani. Acrita cu bors este o ciorba racoritoare si numai buna pentru mesele grele din zilele de sarbatoare. Reteta originala cuprinde si intestine, prapur ori limba de miel, dar mie nu imi plac, asa ca nu le folosesc.

Ingrediente

Portii:
  • 1.5 kg carne de miel cu os
  • 200 gr ficat de miel
  • 200 gr inima de miel
  • 200 gr rinichi de miel
  • 200 gr plamani de miel
  • 2 buc ceapa
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc telina
  • 750 ml bors
  • 500 gr zarzavat conservat
  • 1 legatura patrunjel
  • 5 l apa
  • 1 buc ardei kapia
  • 1 legatura leustean
  • dupa gust sare
  • 1carne de miel cu os
    1.5 kg
  • 2ficat de miel
    200 gr
  • 3inima de miel
    200 gr
  • 4rinichi de miel
    200 gr
  • 5plamani de miel
    200 gr
  • 6ceapa
    2 buc
  • 7morcovi
    2 buc
  • 8telina
    1 buc
  • 9bors
    750 ml
  • 10zarzavat conservat
    500 gr
  • 11patrunjel
    1 legatura
  • 12apa
    5 l
  • 13ardei kapia
    1 buc
  • 14leustean
    1 legatura
  • 15sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set oale inox, 9 piese, "Joy" - Zwilling
1390 leiÎn stoc
Razatoare multifunctionala, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Razatoare legume, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Polonic inox, 32 cm - de Buyer
64 leiÎn stoc
Polonic inox, 28 cm - de Buyer
38 leiÎn stoc
Polonic inox, 43 cm - de Buyer
168 leiÎn stoc
Polonic inox, 35 cm - de Buyer
78 leiÎn stoc
Polonic, plastic, 30 cm - Kitchen Craft
19 leiÎn stoc
Polonic pentru sos, inox, 28 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.