Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Negresa ciocolatoasa

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

PanaCris

87 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Negresa ciocolatoasa
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Negresa ciocolatoasa

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

PanaCris

87 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Mno, sa nu fiti Haplea ca si mine! Cand am parcurs cantitatea ingredientelor pentru aceasta reteta, m-i s-a parut ca-s prea putine, asa ca am dublat! Mare greseala am facut! Pana la urma am impartit ingredientele uscate in doua boluri, am urmat apoi pasii, in fiecare bol, apoi am imbinat cele doua aluaturi intr-un bol mai mare, ca se se echilibreze toate ingredientele! Sa nu faceti ca mine, la dublu!!! Fiti echilibrati si pastrati proportia pentru o portie de negresa ciocolatoasa! P.S. Va aduc ingredientele pentru o singura portie!

Negresa ciocolatoasa

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
PanaCris
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Mno, sa nu fiti Haplea ca si mine! Cand am parcurs cantitatea ingredientelor pentru aceasta reteta, m-i s-a parut ca-s prea putine, asa ca am dublat! Mare greseala am facut! Pana la urma am impartit ingredientele uscate in doua boluri, am urmat apoi pasii, in fiecare bol, apoi am imbinat cele doua aluaturi intr-un bol mai mare, ca se se echilibreze toate ingredientele! Sa nu faceti ca mine, la dublu!!! Fiti echilibrati si pastrati proportia pentru o portie de negresa ciocolatoasa! P.S. Va aduc ingredientele pentru o singura portie!

Ingrediente

Portii:
blat
  • 300 ml lapte
  • 2 buc oua
  • 300 gr zahar
  • 60 ml ulei
  • 250 gr faina
  • 1 lingura esenta de rom
  • 55 gr pudra de cacao
  • 60 gr unt
  • 1 praf de sare de mare
  • 1lapte
    300 ml
  • 2oua
    2 buc
  • 3zahar
    300 gr
  • 4ulei
    60 ml
  • 5faina
    250 gr
  • 6esenta de rom
    1 lingura
  • 7pudra de cacao
    55 gr
  • 8unt
    60 gr
  • 9sare de mare
    1 praf de
glazura
  • 150 gr ciocolata amaruie
  • 50 gr unt
  • 1ciocolata amaruie
    150 gr
  • 2unt
    50 gr
decor
  • 2 linguri zmeura liofilizata
  • 1zmeura liofilizata
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Good Food
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 23, 11:25
Ce deliciu!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 23, 09:28
Delicioasa !
Multumim pentru sfat, si eu eram tentata sa dublez cantitatea :))
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.