Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lapte prajit in crusta de pesmet

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2347 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Lapte prajit in crusta de pesmet
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lapte prajit in crusta de pesmet

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2347 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

35 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Crema de lapte in crusta crocanta de ou si pesmet. Un desert delicios, cu origini in bucataria chineza (cantoneza) cu doar cateva ingrediente. Laptele fiert cu amidon si zahar, racit si taiat in bucati este apoi trecut prin amidon amestecat cu faina, ou, pesmet si prajit in baie de ulei. Crusta aurie si crocanta contrasteaza cu interiorul alb, moale si cremos. Un desert care merita incercat!

Lapte prajit in crusta de pesmet

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

35 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Crema de lapte in crusta crocanta de ou si pesmet. Un desert delicios, cu origini in bucataria chineza (cantoneza) cu doar cateva ingrediente. Laptele fiert cu amidon si zahar, racit si taiat in bucati este apoi trecut prin amidon amestecat cu faina, ou, pesmet si prajit in baie de ulei. Crusta aurie si crocanta contrasteaza cu interiorul alb, moale si cremos. Un desert care merita incercat!

Ingrediente

Portii:
Crema de lapte
  • 120 gr amidon alimentar
  • 0.25 lingurita sare
  • 100 gr zahar
  • 15 ml extract de vanilie
  • 1 l lapte
  • 1amidon alimentar
    120 gr
  • 2sare
    0.25 lingurita
  • 3zahar
    100 gr
  • 4extract de vanilie
    15 ml
  • 5lapte
    1 l
Crusta de pesmet
  • 25 gr faina
  • 25 gr amidon alimentar
  • 150 gr oua
  • praf de sare
  • 80 gr pesmet panko
  • 1faina
    25 gr
  • 2amidon alimentar
    25 gr
  • 3oua
    150 gr
  • 4sare
    praf de
  • 5pesmet panko
    80 gr
Prajire
  • 500 ml ulei
  • 1ulei
    500 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Friteuza Deep Fryer, 1,5L, 1200W - Unold
390 leiÎn stoc
Spumiera friteuza, inox, 43,5 cm - de Buyer
174 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Set 2 mini-teluri, inox - Westmark
30 leiÎn stoc
Tel pentru sos, inox - OXO
55 leiÎn stoc
Mini cleste, silicon, 18 cm - Kitchen Craft
32 leiÎn stoc
Tel inox, 32 cm - de Buyer
115 leiÎn stoc
Tel inox, 26,5 cm - de Buyer
94 leiÎn stoc
Tigaie paella, fonta, 34cm, Cherry - Staub
990 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.