Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ostropel cu carne de iepure (vanat)

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia gateste

985 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ostropel cu carne de iepure (vanat)
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ostropel cu carne de iepure (vanat)

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia gateste

985 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Imi place sa mananc si sa gatesc pentru familia preparate cu care am crescut in copilaria mea. Mama ne facea des ostropel si este grozav cu mamaliga sau piure de cartofi. Adauga alaturi si o salata de varza proaspata sau o muratura rece si vei manca regeste! Folositi reteta si pentru ostropel cu un alt tip de carne, daca nu va place carnea de iepure, dar asigurati-va ca este fiarta carnea suficient.

Ostropel cu carne de iepure (vanat)

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Emilia gateste
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Imi place sa mananc si sa gatesc pentru familia preparate cu care am crescut in copilaria mea. Mama ne facea des ostropel si este grozav cu mamaliga sau piure de cartofi. Adauga alaturi si o salata de varza proaspata sau o muratura rece si vei manca regeste! Folositi reteta si pentru ostropel cu un alt tip de carne, daca nu va place carnea de iepure, dar asigurati-va ca este fiarta carnea suficient.

Ingrediente

Portii:
  • 700 gr carne de iepure
  • 1 lingura untura de porc
  • 2 buc ceapa
  • dupa gust boia dulce
  • dupa gust boia iute
  • dupa gust boia afumata
  • 1 buc ardei gras rosu
  • 2 buc usturoi verde
  • 8 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri pasta de ardei kapia
  • 300 ml suc de rosii
  • dupa gust cimbru
  • dupa gust piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 1.3 l apa
  • 1carne de iepure
    700 gr
  • 2untura de porc
    1 lingura
  • 3ceapa
    2 buc
  • 4boia dulce
    dupa gust
  • 5boia iute
    dupa gust
  • 6boia afumata
    dupa gust
  • 7ardei gras rosu
    1 buc
  • 8usturoi verde
    2 buc
  • 9usturoi
    8 catei
  • 10sare
    dupa gust
  • 11faina
    2 linguri
  • 12pasta de ardei kapia
    2 linguri
  • 13suc de rosii
    300 ml
  • 14cimbru
    dupa gust
  • 15piper
    dupa gust
  • 16patrunjel
    1 legatura
  • 17apa
    1.3 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.