Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu bezea elvetiana si mousse de ciocolata amaruie

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

835 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu bezea elvetiana si mousse de ciocolata amaruie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu bezea elvetiana si mousse de ciocolata amaruie

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

835 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Tort cu blat de cacao, sirop cu lichior amaretto, crema de bezea elvetiana cu fistic si mousse de ciocolata amaruie. Decorat cu glazura de ciocolata amaruie. Un tort delicios si foarte aratos.

Tort cu bezea elvetiana si mousse de ciocolata amaruie

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort cu blat de cacao, sirop cu lichior amaretto, crema de bezea elvetiana cu fistic si mousse de ciocolata amaruie. Decorat cu glazura de ciocolata amaruie. Un tort delicios si foarte aratos.

Ingrediente

Portii:
blat
  • 6 buc oua
  • 5 linguri apa
  • 7 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1oua
    6 buc
  • 2apa
    5 linguri
  • 3faina
    7 linguri
  • 4cacao
    4 linguri
  • 5sare
    praf de
  • 6praf de copt
    1 lingurita
crema de bezea elvetiana
  • 160 gr albus de ou
  • 240 gr zahar
  • 250 gr unt
  • praf de sare
  • 3 picaturi colorant alimentar gel
  • 2 ml esenta de fistic
  • 1albus de ou
    160 gr
  • 2zahar
    240 gr
  • 3unt
    250 gr
  • 4sare
    praf de
  • 5colorant alimentar gel
    3 picaturi
  • 6esenta de fistic
    2 ml
crema mousse de ciocolata
  • 150 gr ciocolata amaruie
  • 300 gr smantana pentru frisca
  • 1ciocolata amaruie
    150 gr
  • 2smantana pentru frisca
    300 gr
glazura
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr smantana pentru frisca
  • 20 gr unt
  • 1ciocolata amaruie
    100 gr
  • 2smantana pentru frisca
    100 gr
  • 3unt
    20 gr
sirop
  • 400 ml apa
  • 400 gr zahar
  • 100 ml lichior Amaretto
  • 1apa
    400 ml
  • 2zahar
    400 gr
  • 3lichior Amaretto
    100 ml
extra
  • dupa gust bomboane decorative
  • 1bomboane decorative
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.