Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tigaie picanta cu pulpe dezosate si ciuperci pleurotus

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

SuperPlate

456 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Tigaie picanta cu pulpe dezosate si ciuperci pleurotus
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tigaie picanta cu pulpe dezosate si ciuperci pleurotus

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

SuperPlate

456 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Ciupercile pleurotus sunt bune inlocuitoare de carne, asa ca daca le folositi intr-un preparat cu carne, preparatul este unul foarte consistent si satios, daca alegeti sa nu folositi carne, nici nu veti simti lipsa acesteia.

Tigaie picanta cu pulpe dezosate si ciuperci pleurotus

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
SuperPlate
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Ciupercile pleurotus sunt bune inlocuitoare de carne, asa ca daca le folositi intr-un preparat cu carne, preparatul este unul foarte consistent si satios, daca alegeti sa nu folositi carne, nici nu veti simti lipsa acesteia.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr pulpe de pui dezosate
  • 200 gr ciuperci Pleurotus
  • 2 buc ceapa
  • 1 buc ardei kapia
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 5 picaturi sos Tabasco
  • 1 lingurita boia iute
  • 0.5 lingurita piper
  • 2 lingurite bulion
  • 100 ml ulei
  • 300 ml apa
  • 1 legatura patrunjel
  • dupa gust sare
  • 1pulpe de pui dezosate
    500 gr
  • 2ciuperci Pleurotus
    200 gr
  • 3ceapa
    2 buc
  • 4ardei kapia
    1 buc
  • 5usturoi
    4 catei
  • 6cimbru
    1 lingurita
  • 7sos Tabasco
    5 picaturi
  • 8boia iute
    1 lingurita
  • 9piper
    0.5 lingurita
  • 10bulion
    2 lingurite
  • 11ulei
    100 ml
  • 12apa
    300 ml
  • 13patrunjel
    1 legatura
  • 14sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set 4 mini-tigai "Resto", inox - Demeyere
295 leiÎn stoc
Tigaie wok, otel-carbon, 30 cm - Kitchen Craft
125 leiÎn stoc
Tigaie wok, otel-carbon, 30 cm - Kitchen Craft
215 leiÎn stoc
Tigaie wok, otel-carbon, 25 cm - Kitchen Craft
148 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 28 cm - AMT Gastroguss
320 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 32 cm - AMT Gastroguss
390 leiÎn stoc
Spatula wok, silicon, 31 cm - Staub
95 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.