Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Muschi de porc cu legume

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
 chef profile img

S.👩‍🍳I.👩‍🍳D.👩‍🍳

271 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Muschi de porc cu legume
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Muschi de porc cu legume

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
chef profile img

S.👩‍🍳I.👩‍🍳D.👩‍🍳

271 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

2 ore 30 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Muschi de porc cu legume, la cuptor.

Muschi de porc cu legume

(*)(*)(*)(*)(*) ( 4 )
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Categorii:  Carne

Pregatire

2 ore 30 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
S.👩‍🍳I.👩‍🍳D.👩‍🍳
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Muschi de porc cu legume, la cuptor.
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr muschi de porc
  • 1 dupa gust sare
  • 1 dupa gust piper
  • 1 buc ardei
  • 2 buc cartofi
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc morcovi
  • 15 catei usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita pudra de chimen
  • 300 ml apa
  • 1muschi de porc
    800 gr
  • 2sare
    1 dupa gust
  • 3piper
    1 dupa gust
  • 4ardei
    1 buc
  • 5cartofi
    2 buc
  • 6ceapa
    1 buc
  • 7morcovi
    2 buc
  • 8usturoi
    15 catei
  • 9ulei de masline
    4 linguri
  • 10pudra de chimen
    1 lingurita
  • 11apa
    300 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Am avut doua bucati potrivite de muschi de porc pe care le-am condimentat cu piper si sare, apoi le-am lasat 30 de minute pentru a intra aromele in carne.

    Am avut doua bucati potrivite de muschi de porc pe care le-am condimentat cu piper si sare, apoi le-am lasat 30 de minute pentru a intra aromele in carne.

  • Pasul 2
    terminat

    Intre timp am curatat si spalat legumele. Am taiat morcovii rondele, ceapa si ardeiul la fel iar cartofii cuburi.

    Intre timp am curatat si spalat legumele. Am taiat morcovii rondele, ceapa si ardeiul la fel iar cartofii cuburi.

  • Pasul 3
    terminat

    Intr-o tigaie am adaugat 2 linguri de ulei de masline si o lingurita de pudra de chimen. Am pus si 6 catei de usturoi pentru mai mult gust.

    Intr-o tigaie am adaugat 2 linguri de ulei de masline si o lingurita de pudra de chimen. Am pus si 6 catei de usturoi pentru mai mult gust.

  • Pasul 4
    terminat

    Am asezat bucatile de muschi in tigaia incinsa si am prajit bine pe toate partile pana au capatat o crusta.

    Am asezat bucatile de muschi in tigaia incinsa si am prajit bine pe toate partile pana au capatat o crusta.

  • Pasul 5
    terminat

    Am preincalzit cuptorul la 170°C.

    Am preincalzit cuptorul la 170°C.

  • Pasul 6
    terminat

    Am asezat repede carnea calda in tava, am adaugat legumele taiate: morcovii, ceapa, ardeiul, cartofii si restul de usturoi.

    Am asezat repede carnea calda in tava, am adaugat legumele taiate: morcovii, ceapa, ardeiul, cartofii si restul de usturoi.

  • Pasul 7
    terminat

    Am mai condimentat cu sare si piper, dupa care am adaugat restul de ulei de masline.

    Am mai condimentat cu sare si piper, dupa care am adaugat restul de ulei de masline.

  • Pasul 8
    terminat

    Pentru ca legumele sa fie moi, am pus apa calda iar carnea sa ramana tot la o temperatura ridicata si sa fie frageda.

    Pentru ca legumele sa fie moi, am pus apa calda iar carnea sa ramana tot la o temperatura ridicata si sa fie frageda.

  • Pasul 9
    terminat

    Am dat tava la cuptor pentru aproximativ 150 de minute, o intorceam din cand in cand sa se patrunda pe toate partile.

    Am dat tava la cuptor pentru aproximativ 150 de minute, o intorceam din cand in cand sa se patrunda pe toate partile.

  • Pasul 10
    terminat

    Am servit muschiul de porc cu legume. Sper sa va placa reteta. Pofta buna!

    Am servit muschiul de porc cu legume. Sper sa va placa reteta. Pofta buna!

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Am avut doua bucati potrivite de muschi de porc pe care le-am condimentat cu piper si sare, apoi le-am lasat 30 de minute pentru a intra aromele in carne.

    Am avut doua bucati potrivite de muschi de porc pe care le-am condimentat cu piper si sare, apoi le-am lasat 30 de minute pentru a intra aromele in carne.

  • Pasul 2
    terminat

    Intre timp am curatat si spalat legumele. Am taiat morcovii rondele, ceapa si ardeiul la fel iar cartofii cuburi.

    Intre timp am curatat si spalat legumele. Am taiat morcovii rondele, ceapa si ardeiul la fel iar cartofii cuburi.

  • Pasul 3
    terminat

    Intr-o tigaie am adaugat 2 linguri de ulei de masline si o lingurita de pudra de chimen. Am pus si 6 catei de usturoi pentru mai mult gust.

    Intr-o tigaie am adaugat 2 linguri de ulei de masline si o lingurita de pudra de chimen. Am pus si 6 catei de usturoi pentru mai mult gust.

  • Pasul 4
    terminat

    Am asezat bucatile de muschi in tigaia incinsa si am prajit bine pe toate partile pana au capatat o crusta.

    Am asezat bucatile de muschi in tigaia incinsa si am prajit bine pe toate partile pana au capatat o crusta.

  • Pasul 5
    terminat

    Am preincalzit cuptorul la 170°C.

    Am preincalzit cuptorul la 170°C.

  • Pasul 6
    terminat

    Am asezat repede carnea calda in tava, am adaugat legumele taiate: morcovii, ceapa, ardeiul, cartofii si restul de usturoi.

    Am asezat repede carnea calda in tava, am adaugat legumele taiate: morcovii, ceapa, ardeiul, cartofii si restul de usturoi.

  • Pasul 7
    terminat

    Am mai condimentat cu sare si piper, dupa care am adaugat restul de ulei de masline.

    Am mai condimentat cu sare si piper, dupa care am adaugat restul de ulei de masline.

  • Pasul 8
    terminat

    Pentru ca legumele sa fie moi, am pus apa calda iar carnea sa ramana tot la o temperatura ridicata si sa fie frageda.

    Pentru ca legumele sa fie moi, am pus apa calda iar carnea sa ramana tot la o temperatura ridicata si sa fie frageda.

  • Pasul 9
    terminat

    Am dat tava la cuptor pentru aproximativ 150 de minute, o intorceam din cand in cand sa se patrunda pe toate partile.

    Am dat tava la cuptor pentru aproximativ 150 de minute, o intorceam din cand in cand sa se patrunda pe toate partile.

  • Pasul 10
    terminat

    Am servit muschiul de porc cu legume. Sper sa va placa reteta. Pofta buna!

    Am servit muschiul de porc cu legume. Sper sa va placa reteta. Pofta buna!

Recenzii (4)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
4 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (4)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Carmina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 23, 02:20
🤤imi ploua in gura.
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Yasmina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 23, 10:14
Bun......
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Simo
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 23, 09:56
🥰🥰🥰
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
VasiVasi
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 23, 09:17
Ce bine arata mancarea.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.