271 retete postate
271 retete postate
Pregatire
2 ore 30 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareAm avut doua bucati potrivite de muschi de porc pe care le-am condimentat cu piper si sare, apoi le-am lasat 30 de minute pentru a intra aromele in carne.
Am avut doua bucati potrivite de muschi de porc pe care le-am condimentat cu piper si sare, apoi le-am lasat 30 de minute pentru a intra aromele in carne.
Intre timp am curatat si spalat legumele. Am taiat morcovii rondele, ceapa si ardeiul la fel iar cartofii cuburi.
Intre timp am curatat si spalat legumele. Am taiat morcovii rondele, ceapa si ardeiul la fel iar cartofii cuburi.
Intr-o tigaie am adaugat 2 linguri de ulei de masline si o lingurita de pudra de chimen. Am pus si 6 catei de usturoi pentru mai mult gust.
Intr-o tigaie am adaugat 2 linguri de ulei de masline si o lingurita de pudra de chimen. Am pus si 6 catei de usturoi pentru mai mult gust.
Am asezat bucatile de muschi in tigaia incinsa si am prajit bine pe toate partile pana au capatat o crusta.
Am asezat bucatile de muschi in tigaia incinsa si am prajit bine pe toate partile pana au capatat o crusta.
Am preincalzit cuptorul la 170°C.
Am preincalzit cuptorul la 170°C.
Am asezat repede carnea calda in tava, am adaugat legumele taiate: morcovii, ceapa, ardeiul, cartofii si restul de usturoi.
Am asezat repede carnea calda in tava, am adaugat legumele taiate: morcovii, ceapa, ardeiul, cartofii si restul de usturoi.
Am mai condimentat cu sare si piper, dupa care am adaugat restul de ulei de masline.
Am mai condimentat cu sare si piper, dupa care am adaugat restul de ulei de masline.
Pentru ca legumele sa fie moi, am pus apa calda iar carnea sa ramana tot la o temperatura ridicata si sa fie frageda.
Pentru ca legumele sa fie moi, am pus apa calda iar carnea sa ramana tot la o temperatura ridicata si sa fie frageda.
Am dat tava la cuptor pentru aproximativ 150 de minute, o intorceam din cand in cand sa se patrunda pe toate partile.
Am dat tava la cuptor pentru aproximativ 150 de minute, o intorceam din cand in cand sa se patrunda pe toate partile.
Am servit muschiul de porc cu legume. Sper sa va placa reteta. Pofta buna!
Am servit muschiul de porc cu legume. Sper sa va placa reteta. Pofta buna!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Am avut doua bucati potrivite de muschi de porc pe care le-am condimentat cu piper si sare, apoi le-am lasat 30 de minute pentru a intra aromele in carne.
Am avut doua bucati potrivite de muschi de porc pe care le-am condimentat cu piper si sare, apoi le-am lasat 30 de minute pentru a intra aromele in carne.
Intre timp am curatat si spalat legumele. Am taiat morcovii rondele, ceapa si ardeiul la fel iar cartofii cuburi.
Intre timp am curatat si spalat legumele. Am taiat morcovii rondele, ceapa si ardeiul la fel iar cartofii cuburi.
Intr-o tigaie am adaugat 2 linguri de ulei de masline si o lingurita de pudra de chimen. Am pus si 6 catei de usturoi pentru mai mult gust.
Intr-o tigaie am adaugat 2 linguri de ulei de masline si o lingurita de pudra de chimen. Am pus si 6 catei de usturoi pentru mai mult gust.
Am asezat bucatile de muschi in tigaia incinsa si am prajit bine pe toate partile pana au capatat o crusta.
Am asezat bucatile de muschi in tigaia incinsa si am prajit bine pe toate partile pana au capatat o crusta.
Am preincalzit cuptorul la 170°C.
Am preincalzit cuptorul la 170°C.
Am asezat repede carnea calda in tava, am adaugat legumele taiate: morcovii, ceapa, ardeiul, cartofii si restul de usturoi.
Am asezat repede carnea calda in tava, am adaugat legumele taiate: morcovii, ceapa, ardeiul, cartofii si restul de usturoi.
Am mai condimentat cu sare si piper, dupa care am adaugat restul de ulei de masline.
Am mai condimentat cu sare si piper, dupa care am adaugat restul de ulei de masline.
Pentru ca legumele sa fie moi, am pus apa calda iar carnea sa ramana tot la o temperatura ridicata si sa fie frageda.
Pentru ca legumele sa fie moi, am pus apa calda iar carnea sa ramana tot la o temperatura ridicata si sa fie frageda.
Am dat tava la cuptor pentru aproximativ 150 de minute, o intorceam din cand in cand sa se patrunda pe toate partile.
Am dat tava la cuptor pentru aproximativ 150 de minute, o intorceam din cand in cand sa se patrunda pe toate partile.
Am servit muschiul de porc cu legume. Sper sa va placa reteta. Pofta buna!
Am servit muschiul de porc cu legume. Sper sa va placa reteta. Pofta buna!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!