Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pandispan rasturnat, cu cirese

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia gateste

1034 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pandispan rasturnat, cu cirese
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pandispan rasturnat, cu cirese

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia gateste

1034 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Avantajul prajiturilor rasturnate este ca sunt usor de preparat, rapide, ieftine si spectaculoase in acelasi timp. Puteti prepara pandispan rasturnat si cu alte fructe, dupa aceeasi reteta: cu afine, zmeura, caise, piersici, mere, ananas, banane, prune etc.

Pandispan rasturnat, cu cirese

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

25 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Emilia gateste
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Avantajul prajiturilor rasturnate este ca sunt usor de preparat, rapide, ieftine si spectaculoase in acelasi timp. Puteti prepara pandispan rasturnat si cu alte fructe, dupa aceeasi reteta: cu afine, zmeura, caise, piersici, mere, ananas, banane, prune etc.

Ingrediente

Portii:
partea de jos a prajiturii
  • 800 gr cirese
  • 60 gr unt
  • 170 gr zahar
  • 1cirese
    800 gr
  • 2unt
    60 gr
  • 3zahar
    170 gr
pandispanul
  • 6 buc oua
  • 4 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • praf de sare
  • 5 linguri ulei
  • dupa gust esenta de vanilie
  • 1oua
    6 buc
  • 2zahar
    4 linguri
  • 3faina
    6 linguri
  • 4sare
    praf de
  • 5ulei
    5 linguri
  • 6esenta de vanilie
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Scafa pentru faina, inox, 1400 ml - de Buyer
425 leiÎn stoc
Tel inox, 32 cm - de Buyer
115 leiÎn stoc
Tel inox, 22,9 cm - OXO
35 leiÎn stoc
Tel inox, 28 cm - OXO

Tel inox, 28 cm - OXO

49 lei În stoc

49 leiÎn stoc
Tel, 30,8 cm, "Gentle" - Westmark
35 leiÎn stoc
Tel inox, 22 cm - de Buyer
75 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.