(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ 5 (1)
Hey foodiez! De mult timp imi doream sa fac sushi acasa si iata ca a venit si aceasta zi! Yaay! Ce-i drept, nu mi-a iesit chiar perfect, dar pentru primul sushi facut fara ajutor din partea unui profesionist, a iesit chiar foaarte ok! M-au ajutat mult si produsele de la Blue Dragon pe care le-am folosit. Au un kit cu tot ce este nevoie pentru preparare sushi acasa: orez pentru sushi, nori (foi de alge), wasabi, sos de soia, otet pentru orez. Cateva tips&tricks: 1.Nu umblati deloc la orez cat timp se gateste si nu ii adaugati sare decat abia dupa ce este gatit. 2.Pestele este musai sa fie proaspat, de buna calitate si curatat de imperfectiuni: grasime, oase si piele. 3.Impachetati covorasul de bambus in folie alimentara 4.Puneti maioneza picanta si crema de branza in pos-uri. Ya’ll thank me later. 5.Daca nu vreti sa va iasa asa de mari bucatile de sushi, taiati nori pe jumate. 6. Peste proaspat pentru sushi gastiti la Metro (primesc marfa marti, joi si sambata) sau la Selgros (primesc marfa luni, miercuri si vineri), eu am incredere in acesti doi retaileri. 7.Keep calm and make sushi.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!