Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bruschette cu sprot afumat

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Bruschette cu sprot afumat
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bruschette cu sprot afumat

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

0 secunde

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Bruschette delicioase cu sprot afumat, ceapa, marar, lamaie si portocala.

Bruschette cu sprot afumat

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

0 secunde

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Bruschette delicioase cu sprot afumat, ceapa, marar, lamaie si portocala.

Ingrediente

Portii:
  • 300 gr paine bagheta
  • 170 gr peste sprot afumat
  • 2 buc ceapa
  • 1 buc lamai
  • 1 buc portocale
  • dupa gust marar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1paine bagheta
    300 gr
  • 2peste sprot afumat
    170 gr
  • 3ceapa
    2 buc
  • 4lamai
    1 buc
  • 5portocale
    1 buc
  • 6marar
    dupa gust
  • 7ulei de masline
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.