Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi, bame si fasole verde calita

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

771 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pulpe de pui la cuptor cu cartofi, bame si fasole verde calita
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi, bame si fasole verde calita

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

771 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Pranz copios din pulpe de pui marinate si gatite la cuptor alaturi de cartofi si bame si servite alaturi de garnitura de fasole verde pastai, calita in unt cu usturoi.

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi, bame si fasole verde calita

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pranz copios din pulpe de pui marinate si gatite la cuptor alaturi de cartofi si bame si servite alaturi de garnitura de fasole verde pastai, calita in unt cu usturoi.

Ingrediente

Portii:
carne
  • 6 buc pulpe de pui
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia
  • 2 linguri curry
  • 50 ml ulei de masline
  • 1pulpe de pui
    6 buc
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3piper
    1 lingurita
  • 4boia
    1 lingurita
  • 5curry
    2 linguri
  • 6ulei de masline
    50 ml
extra
  • 10 buc cartofi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 200 gr bame
  • 50 ml ulei de masline
  • 1cartofi
    10 buc
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4bame
    200 gr
  • 5ulei de masline
    50 ml
fasole
  • 500 gr fasole verde pastai
  • 4 catei usturoi
  • 50 gr unt
  • dupa gust sare
  • 50 ml ulei de masline
  • dupa gust piper
  • 1fasole verde pastai
    500 gr
  • 2usturoi
    4 catei
  • 3unt
    50 gr
  • 4sare
    dupa gust
  • 5ulei de masline
    50 ml
  • 6piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 28 cm - AMT Gastroguss
320 leiÎn stoc
Decojitor legume, inox, Negru - OXO
32 leiÎn stoc
Decojitor legume, 14,5 cm, zinc - Zokura
18 leiÎn stoc
Decojitor sparanghel, inox, Verde - OXO
39 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.