Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Manzat la tuci

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia gateste

1034 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Manzat la tuci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Manzat la tuci

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia gateste

1034 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

De data aceasta va invit la o carne cu sos, gatita la tuci. Am ales carne de manzat, dar poate fi gatita la fel de bine si cu carne de pui (pulpe), porc, iepure, fazan, caprioara sau vita. Pentru un tuci bun trebuie sa ai rabdare sa se gateasca bine carnea sau, daca este foarte tare carnea, sa o fierbi inainte, eventual la o oala sub presiune si sa folosesti la gatit si lichidul in care a fiert.

Manzat la tuci

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Emilia gateste
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

De data aceasta va invit la o carne cu sos, gatita la tuci. Am ales carne de manzat, dar poate fi gatita la fel de bine si cu carne de pui (pulpe), porc, iepure, fazan, caprioara sau vita. Pentru un tuci bun trebuie sa ai rabdare sa se gateasca bine carnea sau, daca este foarte tare carnea, sa o fierbi inainte, eventual la o oala sub presiune si sa folosesti la gatit si lichidul in care a fiert.

Ingrediente

Portii:
  • 1.3 kg carne de manzat
  • 400 gr ceapa
  • 2 buc ardei kapia
  • 5 linguri pasta de ardei kapia
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 l apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust cimbru
  • dupa gust boia dulce
  • 200 ml ulei
  • 7 catei usturoi
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1carne de manzat
    1.3 kg
  • 2ceapa
    400 gr
  • 3ardei kapia
    2 buc
  • 4pasta de ardei kapia
    5 linguri
  • 5suc de rosii
    200 ml
  • 6apa
    1 l
  • 7sare
    dupa gust
  • 8cimbru
    dupa gust
  • 9boia dulce
    dupa gust
  • 10ulei
    200 ml
  • 11usturoi
    7 catei
  • 12marar
    1 legatura
  • 13patrunjel
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita fonta, 28cm/6,7L "Folk", Mov - LAVA
640 leiÎn stoc
Tigaie paella, fonta, 34cm, Cherry - Staub
990 leiÎn stoc
Mandolina legume si fructe "Kobra"- de Buyer
340 leiÎn stoc
Set 4 ustensile cu suport, bambus - Kesper
55 leiÎn stoc
Set 3 ustensile din lemn - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Set 3 cani gradate - KitchenAid
175 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.