Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui cu caramel in stil vietnamez

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2365 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui cu caramel in stil vietnamez
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui cu caramel in stil vietnamez

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2365 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Pulpele de pui rumenite in ulei sunt apoi gatite in sos din zahar brun, apa de cocos, usturoi si sos de peste, pana cand carnea este frageda si suculenta, invelita de caramel. Un preparat exotic care merita incercat. Se poate servi cu orez, salata de castraveti, legume la abur, dupa preferinte.

Pui cu caramel in stil vietnamez

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pulpele de pui rumenite in ulei sunt apoi gatite in sos din zahar brun, apa de cocos, usturoi si sos de peste, pana cand carnea este frageda si suculenta, invelita de caramel. Un preparat exotic care merita incercat. Se poate servi cu orez, salata de castraveti, legume la abur, dupa preferinte.

Ingrediente

Portii:
  • 450 gr pulpe de pui
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 0.25 lingura ulei
  • 2 catei usturoi
  • 50 gr zahar brun
  • 1 lingura sos de peste
  • 150 ml apa de cocos
  • dupa gust ardei iute
  • dupa gust frunze de coriandru
  • 1pulpe de pui
    450 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4ulei
    0.25 lingura
  • 5usturoi
    2 catei
  • 6zahar brun
    50 gr
  • 7sos de peste
    1 lingura
  • 8apa de cocos
    150 ml
  • 9ardei iute
    dupa gust
  • 10frunze de coriandru
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Set betisoare chinezesti, 10 piese - Zwilling
260 leiÎn stoc
Set betisoare chinezesti, 5 piese - Zwilling
180 leiÎn stoc
Tigaie paella, fonta, 34cm, Cherry - Staub
990 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu "RIALTO", 24 cm - Ballarini
170 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.