Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bomboane (betive) cu zmeura

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Vasilica Burcea

213 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Bomboane (betive) cu zmeura
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bomboane (betive) cu zmeura

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Vasilica Burcea

213 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Deserturi

Pregatire

10 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Bomboane sau betive, desert usor de realizat.

Bomboane (betive) cu zmeura

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

10 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
Vasilica Burcea
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Bomboane sau betive, desert usor de realizat.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr biscuiti
  • 250 gr unt
  • 100 ml lichior de zmeura
  • 100 gr nuci
  • 100 gr merisoare deshidratate
  • 150 gr zmeura congelata
  • 150 gr ciocolata
  • 100 gr fulgi de nuca de cocos
  • 1biscuiti
    500 gr
  • 2unt
    250 gr
  • 3lichior de zmeura
    100 ml
  • 4nuci
    100 gr
  • 5merisoare deshidratate
    100 gr
  • 6zmeura congelata
    150 gr
  • 7ciocolata
    150 gr
  • 8fulgi de nuca de cocos
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.