417 retete postate
417 retete postate
Pregatire
20 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
20 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIn bolul mixerului punem ingredientele pentru aluat. Framantam pana obtinem un aluat elastic. Lasam aluatul la dospit, pentru 30 de minute.
In bolul mixerului punem ingredientele pentru aluat. Framantam pana obtinem un aluat elastic. Lasam aluatul la dospit, pentru 30 de minute.
Intre timp, pregatim umplutura. Branza de oaie o sfarmam sau o dam pe razatoare. Punem intr-un bol branza de burduf, branza de oaie, oul, sare dupa gust, ceapa verde taiata marunt si marar tocat marunt, dupa gust.
Intre timp, pregatim umplutura. Branza de oaie o sfarmam sau o dam pe razatoare. Punem intr-un bol branza de burduf, branza de oaie, oul, sare dupa gust, ceapa verde taiata marunt si marar tocat marunt, dupa gust.
Luam aluatul, il intindem si il formam un sul. Taiem 9-10 bucati.
Luam aluatul, il intindem si il formam un sul. Taiem 9-10 bucati.
Ungem covorasul de silicon cu ulei. Fiecare bucata de aluat o intindem subtire, o ungem cu ulei si o impaturim in 3 pe vertical, dupa care inca o data in 3.
Ungem covorasul de silicon cu ulei. Fiecare bucata de aluat o intindem subtire, o ungem cu ulei si o impaturim in 3 pe vertical, dupa care inca o data in 3.
Dupa ce am impaturit aluatul, luam cate o bucata de aluat, o tindem subtire in forma de cerc, punem cate o lingura din umplutura in centru si taiem marginile in 5-6, ca niste petale de flori, din centru, catre exterior, apoi aducem marginile spre centru si le suprapunem. Formam toate placintele.
Dupa ce am impaturit aluatul, luam cate o bucata de aluat, o tindem subtire in forma de cerc, punem cate o lingura din umplutura in centru si taiem marginile in 5-6, ca niste petale de flori, din centru, catre exterior, apoi aducem marginile spre centru si le suprapunem. Formam toate placintele.
Ungem placintele cu unt topit si le punem la prajit pe ambele in parti, in putin ulei. Pofta buna!
Ungem placintele cu unt topit si le punem la prajit pe ambele in parti, in putin ulei. Pofta buna!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
In bolul mixerului punem ingredientele pentru aluat. Framantam pana obtinem un aluat elastic. Lasam aluatul la dospit, pentru 30 de minute.
In bolul mixerului punem ingredientele pentru aluat. Framantam pana obtinem un aluat elastic. Lasam aluatul la dospit, pentru 30 de minute.
Intre timp, pregatim umplutura. Branza de oaie o sfarmam sau o dam pe razatoare. Punem intr-un bol branza de burduf, branza de oaie, oul, sare dupa gust, ceapa verde taiata marunt si marar tocat marunt, dupa gust.
Intre timp, pregatim umplutura. Branza de oaie o sfarmam sau o dam pe razatoare. Punem intr-un bol branza de burduf, branza de oaie, oul, sare dupa gust, ceapa verde taiata marunt si marar tocat marunt, dupa gust.
Luam aluatul, il intindem si il formam un sul. Taiem 9-10 bucati.
Luam aluatul, il intindem si il formam un sul. Taiem 9-10 bucati.
Ungem covorasul de silicon cu ulei. Fiecare bucata de aluat o intindem subtire, o ungem cu ulei si o impaturim in 3 pe vertical, dupa care inca o data in 3.
Ungem covorasul de silicon cu ulei. Fiecare bucata de aluat o intindem subtire, o ungem cu ulei si o impaturim in 3 pe vertical, dupa care inca o data in 3.
Dupa ce am impaturit aluatul, luam cate o bucata de aluat, o tindem subtire in forma de cerc, punem cate o lingura din umplutura in centru si taiem marginile in 5-6, ca niste petale de flori, din centru, catre exterior, apoi aducem marginile spre centru si le suprapunem. Formam toate placintele.
Dupa ce am impaturit aluatul, luam cate o bucata de aluat, o tindem subtire in forma de cerc, punem cate o lingura din umplutura in centru si taiem marginile in 5-6, ca niste petale de flori, din centru, catre exterior, apoi aducem marginile spre centru si le suprapunem. Formam toate placintele.
Ungem placintele cu unt topit si le punem la prajit pe ambele in parti, in putin ulei. Pofta buna!
Ungem placintele cu unt topit si le punem la prajit pe ambele in parti, in putin ulei. Pofta buna!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!