Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Jjambbong

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Jjambbong
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Jjambbong

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Jjambbong (Jjamppong) este o supa specifica bucatariei coreene. Ingredientele de baza sunt carnea, varza Napa, ciupercile Shiitake si taiteii, gatite intr-un sos din sos de soia, sos de stridii si pasta Doubanjiang - pasta fermentata din ardei iute si fasole. Ciupercile Shiitake au o aroma intensa si o textura carnoasa care dau savoare oricarui preparat. Este o supa deasa, cremoasa, aromata si usor picanta.

Jjambbong

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Jjambbong (Jjamppong) este o supa specifica bucatariei coreene. Ingredientele de baza sunt carnea, varza Napa, ciupercile Shiitake si taiteii, gatite intr-un sos din sos de soia, sos de stridii si pasta Doubanjiang - pasta fermentata din ardei iute si fasole. Ciupercile Shiitake au o aroma intensa si o textura carnoasa care dau savoare oricarui preparat. Este o supa deasa, cremoasa, aromata si usor picanta.

Ingrediente

Portii:
  • 20 gr ciuperci Shiitake deshidratate
  • 300 gr varza Napa
  • 1 buc ceapa
  • 3 buc ceapa verde
  • 300 gr carne tocata de porc
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura sos de stridii
  • 25 gr pasta de ardei iute
  • dupa gust fulgi de ardei iute
  • 0.5 buc cub de pui
  • 150 gr paste
  • 2.5 l apa
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • 1ciuperci Shiitake deshidratate
    20 gr
  • 2varza Napa
    300 gr
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4ceapa verde
    3 buc
  • 5carne tocata de porc
    300 gr
  • 6ulei
    1 lingura
  • 7sos de soia
    1 lingura
  • 8sos de stridii
    1 lingura
  • 9pasta de ardei iute
    25 gr
  • 10fulgi de ardei iute
    dupa gust
  • 11cub de pui
    0.5 buc
  • 12paste
    150 gr
  • 13apa
    2.5 l
  • 14amidon alimentar
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.