Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Spanac cremos, cu smantana si cotlet

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Oanah

278 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Spanac cremos, cu smantana si cotlet
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Spanac cremos, cu smantana si cotlet

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Oanah

278 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Deosebit de gustos si hranitor. Un sapanc cremos cu care poti "pacali" si copiii mofturosi. Pentru a alterna texturile am folosit piure de spanac congelat dar si frunze de spanac congelate. Am folosit smantana de gatit groasa, nu lichida. Ce recomand, este ca, acest fel de mancare sa fie pregatit exact pentru cate portii aveti nevoie la o masa, nu si pentru mai tarziu, sau pentru a doua zi. Spanacul nu trebuie reincazlit. Devine nociv, deoarece nitratii, foarte multi la numar, se transforma in nitriti.

Spanac cremos, cu smantana si cotlet

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne , Romaneasca
Oanah
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Deosebit de gustos si hranitor. Un sapanc cremos cu care poti "pacali" si copiii mofturosi. Pentru a alterna texturile am folosit piure de spanac congelat dar si frunze de spanac congelate. Am folosit smantana de gatit groasa, nu lichida. Ce recomand, este ca, acest fel de mancare sa fie pregatit exact pentru cate portii aveti nevoie la o masa, nu si pentru mai tarziu, sau pentru a doua zi. Spanacul nu trebuie reincazlit. Devine nociv, deoarece nitratii, foarte multi la numar, se transforma in nitriti.

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr cotlet de porc
  • 500 gr piure de spanac
  • 200 gr spanac congelat
  • 200 gr smantana pentru gatit
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust condiment Vegeta
  • 50 ml ulei
  • 1 cana apa
  • 1 lingura faina
  • dupa gust oua
  • 1cotlet de porc
    250 gr
  • 2piure de spanac
    500 gr
  • 3spanac congelat
    200 gr
  • 4smantana pentru gatit
    200 gr
  • 5usturoi
    4 catei
  • 6zeama de lamaie
    1 lingura
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust
  • 9condiment Vegeta
    dupa gust
  • 10ulei
    50 ml
  • 11apa
    1 cana
  • 12faina
    1 lingura
  • 13oua
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/5f3155c7-c3d4-40b5-8690-703e884def43.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro SuperPlate
Master Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
SuperPlate
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 24, 06:23
Eu am pregătit carnea separat, să mănânce și vegetarienii familiei.  |  Reteta gatita
Delicios!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.