Stii acel moment cand simti ca ai descoperit apa calda, si ai inventat roata, si lumea ti se pare mai frumoasa, si totul in jur este mai usor?! Exact asa sunt eu acum, ca am descoperit airfryer-ul (sau friteuza cu aer cald)! Pe principul "Daca n-ai un batran, cumpara-l!", asa si eu acum: "Daca n-ai un airfryer, cumpara-l imediat si neaparat!". Simteam ca inca un electrocasnic in bucatarie, efectiv nu-si mai are nici rost, si nici loc. Si mi-era teama de acel moment in care, exact ca un copil care s-a plictisit de o jucarie noua, si-ar fi gasit locul printr-un dulap pe undeva. Dar, nuuu, nici pe departe! Acest airfryer de la KitchenShop.ro si-a castigat rapid locul pe blatul de bucatarie, si este pus la treaba de cateva ori bune pe saptamana! Eu am optat pentru un model cu 2 compartimente, vezi modelul aici, tocmai pentru a putea face 2 preparate in acelasi timp, si a scuti astfel, mult timp! In plus, mi se pare cel mai potrivit pentru o familie de 4 membri. Lasand entuziasmul la o parte, primul preparat incercat la noua bijuterie din bucatarie, a fost consacratul pui cu cartofi. Eu am ales pulpe de pui inferioare, si le-am facut dupa reteta pe care o aveam deja, Pulpe de pui la gratar cu 3 condimente, iar la cartofi am ales niste cartofi dulci, tot dupa reteta bine stiuta Cartofi dulci la cuptor. Avantajul prepararii la airfryer, este timpul, care se injumatateste fata de reteta originala. Cu alte cuvinte, castigi mai mult timp, si pui mai repede mancarea pe masa. Pentru mai multe retete simple, usoare, rapide, dar si gustoase si sanatoase, urmareste-ma pe blog
https://ioanaserea.com/ro/ !
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!