1006 retete postate
1006 retete postate
Pregatire
40 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
40 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareLegumele le vom coace, pentru un plus de savoare.
Legumele le vom coace, pentru un plus de savoare.
Spalam, curatam si taiem in bucati toate legumele, mai putin telina, pe care o vom da pe razatoare, fara sa o punem alaturi de celelalte legume la cuptor.
Spalam, curatam si taiem in bucati toate legumele, mai putin telina, pe care o vom da pe razatoare, fara sa o punem alaturi de celelalte legume la cuptor.
Asezam in tava de cuptor o hartie de copt si punem bucatile de legume.
Asezam in tava de cuptor o hartie de copt si punem bucatile de legume.
Le-am copt la 200°C pentru 30 de minute sau le tineti pana se inmoaie potrivit.
Le-am copt la 200°C pentru 30 de minute sau le tineti pana se inmoaie potrivit.
Punem in cratita uleiul si jumatate de pahar de apa si apoi toate legumele coapte (eu le iau cu tot cu foaia de copt si torn usor deasupra cratitei, avand grija sa nu pierd sucul legumelor). Adaugam si telina rasa.
Punem in cratita uleiul si jumatate de pahar de apa si apoi toate legumele coapte (eu le iau cu tot cu foaia de copt si torn usor deasupra cratitei, avand grija sa nu pierd sucul legumelor). Adaugam si telina rasa.
Amestecam putin si lasam sa se inabuse doua-trei minute, apoi adaugam apa si lasam la foc mic spre potrivit, cu capacul pus, sa se inmoaie bine legumele. Punem si pasta de ardei, sucul de rosii (numai dupa ce legumele sunt foarte moi), usturoiul zdrobit, si condimentam cu sare, piper, foaia de dafin si boiaua. Pentru un gust dulce-acrisor, adaugam si putin zahar. La sfarsit, presaram patrunjel si marar deasupra.
Amestecam putin si lasam sa se inabuse doua-trei minute, apoi adaugam apa si lasam la foc mic spre potrivit, cu capacul pus, sa se inmoaie bine legumele. Punem si pasta de ardei, sucul de rosii (numai dupa ce legumele sunt foarte moi), usturoiul zdrobit, si condimentam cu sare, piper, foaia de dafin si boiaua. Pentru un gust dulce-acrisor, adaugam si putin zahar. La sfarsit, presaram patrunjel si marar deasupra.
Este o mancare absolut delicioasa, asa ca va invit la savurat! :)
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Legumele le vom coace, pentru un plus de savoare.
Legumele le vom coace, pentru un plus de savoare.
Spalam, curatam si taiem in bucati toate legumele, mai putin telina, pe care o vom da pe razatoare, fara sa o punem alaturi de celelalte legume la cuptor.
Spalam, curatam si taiem in bucati toate legumele, mai putin telina, pe care o vom da pe razatoare, fara sa o punem alaturi de celelalte legume la cuptor.
Asezam in tava de cuptor o hartie de copt si punem bucatile de legume.
Asezam in tava de cuptor o hartie de copt si punem bucatile de legume.
Le-am copt la 200°C pentru 30 de minute sau le tineti pana se inmoaie potrivit.
Le-am copt la 200°C pentru 30 de minute sau le tineti pana se inmoaie potrivit.
Punem in cratita uleiul si jumatate de pahar de apa si apoi toate legumele coapte (eu le iau cu tot cu foaia de copt si torn usor deasupra cratitei, avand grija sa nu pierd sucul legumelor). Adaugam si telina rasa.
Punem in cratita uleiul si jumatate de pahar de apa si apoi toate legumele coapte (eu le iau cu tot cu foaia de copt si torn usor deasupra cratitei, avand grija sa nu pierd sucul legumelor). Adaugam si telina rasa.
Amestecam putin si lasam sa se inabuse doua-trei minute, apoi adaugam apa si lasam la foc mic spre potrivit, cu capacul pus, sa se inmoaie bine legumele. Punem si pasta de ardei, sucul de rosii (numai dupa ce legumele sunt foarte moi), usturoiul zdrobit, si condimentam cu sare, piper, foaia de dafin si boiaua. Pentru un gust dulce-acrisor, adaugam si putin zahar. La sfarsit, presaram patrunjel si marar deasupra.
Amestecam putin si lasam sa se inabuse doua-trei minute, apoi adaugam apa si lasam la foc mic spre potrivit, cu capacul pus, sa se inmoaie bine legumele. Punem si pasta de ardei, sucul de rosii (numai dupa ce legumele sunt foarte moi), usturoiul zdrobit, si condimentam cu sare, piper, foaia de dafin si boiaua. Pentru un gust dulce-acrisor, adaugam si putin zahar. La sfarsit, presaram patrunjel si marar deasupra.
Este o mancare absolut delicioasa, asa ca va invit la savurat! :)
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!