Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Aripioare aromate, la tigaie

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2347 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Aripioare aromate, la tigaie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Aripioare aromate, la tigaie

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2347 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Aripioarele de pui sunt foarte populare si sunt o optiune delicioasa datorita varietatii metodelor de gatit. Primul pas in crearea aromelor pentru acest preparat este caramelizarea carnii cu miere. Prin procesul de rumenire se caramelizeaza zaharurile naturale si se formeza o crusta maronie la suprafata carnii, care amplifica savoarea preparatului final. Mierea este un umectant natural, atrage si mentine umiditatea. Ajuta la pastrarea sucurilor naturale in interiorul carnii, o fragezeste si ii da o aroma deosebita. Usturoiul si boiaua fac intodeauna pereche buna cu carnea, iar sosul de soia confera gust, culoare si echilibreaza restul aromelor.

Aripioare aromate, la tigaie

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Aripioarele de pui sunt foarte populare si sunt o optiune delicioasa datorita varietatii metodelor de gatit. Primul pas in crearea aromelor pentru acest preparat este caramelizarea carnii cu miere. Prin procesul de rumenire se caramelizeaza zaharurile naturale si se formeza o crusta maronie la suprafata carnii, care amplifica savoarea preparatului final. Mierea este un umectant natural, atrage si mentine umiditatea. Ajuta la pastrarea sucurilor naturale in interiorul carnii, o fragezeste si ii da o aroma deosebita. Usturoiul si boiaua fac intodeauna pereche buna cu carnea, iar sosul de soia confera gust, culoare si echilibreaza restul aromelor.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg aripi de pui
  • 70 ml miere
  • 20 ml ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingurita boia
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml sos de soia
  • 150 ml apa
  • dupa gust patrunjel
  • 1aripi de pui
    1 kg
  • 2miere
    70 ml
  • 3ulei
    20 ml
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper macinat
    dupa gust
  • 6boia
    1 lingurita
  • 7usturoi
    4 catei
  • 8sos de soia
    50 ml
  • 9apa
    150 ml
  • 10patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Oanah
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 23, 06:03
Inghit in sec. Totul este la superlativ!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.