Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tochitura de muschiulet, piept de porc si carnati afumati

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

900 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tochitura de muschiulet, piept de porc si carnati afumati
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tochitura de muschiulet, piept de porc si carnati afumati

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

900 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

5 bucatari

Dificultate

Usoara

Tochitura din muschiulet de porc, piept de porc si carnati de porc afumati, cu ceapa calita si suc de rosii. O combinatie echilibrata de gust cu carne macra (muschiuletul de porc), grasime naturala (piept de porc) si aroma de afumatura (carnati de porc afumati). Un gust echilibrat, condimentat si gustos. Alaturi de mamaliga si muraturi este un festin pe cinste.

Tochitura de muschiulet, piept de porc si carnati afumati

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

5 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne , Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tochitura din muschiulet de porc, piept de porc si carnati de porc afumati, cu ceapa calita si suc de rosii. O combinatie echilibrata de gust cu carne macra (muschiuletul de porc), grasime naturala (piept de porc) si aroma de afumatura (carnati de porc afumati). Un gust echilibrat, condimentat si gustos. Alaturi de mamaliga si muraturi este un festin pe cinste.

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc muschiulet de porc
  • 5 buc piept de porc
  • 2 buc carnati afumati grosi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 4 buc ceapa
  • dupa gust marar
  • 800 ml suc de rosii
  • 250 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia afumata
  • 2 buc foi de dafin
  • 1muschiulet de porc
    2 buc
  • 2piept de porc
    5 buc
  • 3carnati afumati grosi
    2 buc
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
  • 6ceapa
    4 buc
  • 7marar
    dupa gust
  • 8suc de rosii
    800 ml
  • 9apa
    250 ml
  • 10ulei
    100 ml
  • 11cimbru
    1 lingurita
  • 12boia afumata
    1 lingurita
  • 13foi de dafin
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.