Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Friptura de vitel la cuptor, cu piure mixt

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

899 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Friptura de vitel la cuptor, cu piure mixt
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Friptura de vitel la cuptor, cu piure mixt

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

899 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Friptura de vitel in sos de rosii si vin rosu, pe pat de ceapa, usturoi si ardei gras, gatita lent in vas de fonta si servita alaturi de piure mixt de cartofi albi si dulci, asezonat cu unt rece si lapte fierbinte. O combinatie delicioasa de arome si texturi.

Friptura de vitel la cuptor, cu piure mixt

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Friptura de vitel in sos de rosii si vin rosu, pe pat de ceapa, usturoi si ardei gras, gatita lent in vas de fonta si servita alaturi de piure mixt de cartofi albi si dulci, asezonat cu unt rece si lapte fierbinte. O combinatie delicioasa de arome si texturi.

Ingrediente

Portii:
friptura
  • 1.5 kg muschi de vitel
  • 300 ml suc de rosii
  • 2 buc ardei gras
  • 2 buc ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 100 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita cimbru
  • 0.5 lingurita piper
  • 100 ml vin rosu
  • 1muschi de vitel
    1.5 kg
  • 2suc de rosii
    300 ml
  • 3ardei gras
    2 buc
  • 4ceapa
    2 buc
  • 5usturoi
    4 catei
  • 6apa
    100 ml
  • 7sare
    1 lingurita
  • 8cimbru
    1 lingurita
  • 9piper
    0.5 lingurita
  • 10vin rosu
    100 ml
piure mixt
  • 750 gr cartofi
  • 750 gr cartof dulce
  • dupa gust sare
  • 100 ml lapte
  • 50 gr unt
  • dupa gust piper
  • 2 l apa
  • 1cartofi
    750 gr
  • 2cartof dulce
    750 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4lapte
    100 ml
  • 5unt
    50 gr
  • 6piper
    dupa gust
  • 7apa
    2 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Oala Cocotte fonta, 26cm/5,2L, Black - Staub
1390 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Zdrobitor plastic - Kitchen Craft
36 leiÎn stoc
Zdrobitor cartofi, inox- Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Zdrobitor cartofi 27 cm, inox - OXO
64 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 22cm/2,6L, Cherry  - Staub
1090 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 22cm/2,6L, Basil  - Staub
1090 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.