Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ramen de vita, la oala sub presiune

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ramen de vita, la oala sub presiune
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ramen de vita, la oala sub presiune

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Ramen, o supa gustoasa, aromata si hranitoare din bucataria japoneza, cu carne de vita, ciuperci, paste si oua fierte. In mod traditional, prepararea necesita un timp indelungat. La oala sub presiune, timpul de gatire se scurteaza considerabil si de asemenea, gustul preparatului final este intens si autentic.

Ramen de vita, la oala sub presiune

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Ramen, o supa gustoasa, aromata si hranitoare din bucataria japoneza, cu carne de vita, ciuperci, paste si oua fierte. In mod traditional, prepararea necesita un timp indelungat. La oala sub presiune, timpul de gatire se scurteaza considerabil si de asemenea, gustul preparatului final este intens si autentic.

Ingrediente

Portii:
Supa
  • 900 gr coaste de vita
  • 40 gr ghimbir
  • 40 gr ceapa verde
  • 5 buc usturoi
  • 1 l supa de vita
  • 80 ml sos de soia
  • 50 ml sos Mirin
  • 25 gr supa instant
  • 1coaste de vita
    900 gr
  • 2ghimbir
    40 gr
  • 3ceapa verde
    40 gr
  • 4usturoi
    5 buc
  • 5supa de vita
    1 l
  • 6sos de soia
    80 ml
  • 7sos Mirin
    50 ml
  • 8supa instant
    25 gr
Topping
  • 50 gr ciuperci Shiitake deshidratate
  • 4 buc oua
  • 250 gr paste
  • dupa gust mix condimente Togarashi
  • 1ciuperci Shiitake deshidratate
    50 gr
  • 2oua
    4 buc
  • 3paste
    250 gr
  • 4mix condimente Togarashi
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol supa, melamina, 14 cm - Viejo Valle
42 leiÎn stoc
Set betisoare chinezesti, 10 piese - Zwilling
260 leiÎn stoc
Lingura supa, inox, "Windsor" - Grunwerg
12 leiÎn stoc
Polonic inox, 43 cm - de Buyer
168 leiÎn stoc
Polonic inox, 35 cm - de Buyer
78 leiÎn stoc
Polonic inox, 28,2 cm - de Buyer
56 leiÎn stoc
Polonic inox, 28 cm - de Buyer
38 leiÎn stoc
Polonic supa, silicon, 31 cm - Staub
84 leiÎn stoc
Polonic, lemn de acacia, 31cm - Zokura
39 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.