Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Samba cu crusta de nuci

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Samba cu crusta de nuci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Samba cu crusta de nuci

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Sanatos si delicios!

Samba cu crusta de nuci

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
anisoara
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Sanatos si delicios!

Ingrediente

Portii:
  • 300 gr biscuiti
  • 150 gr unt
  • 300 gr nuci
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 gr perle de tapioca
  • 225 gr zahar
  • 10 gr gelatina
  • 400 gr compot de ananas
  • 2 buc oua
  • 600 ml apa
  • 1biscuiti
    300 gr
  • 2unt
    150 gr
  • 3nuci
    300 gr
  • 4frisca lichida
    200 ml
  • 5perle de tapioca
    100 gr
  • 6zahar
    225 gr
  • 7gelatina
    10 gr
  • 8compot de ananas
    400 gr
  • 9oua
    2 buc
  • 10apa
    600 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.