871 retete postate
871 retete postate
Pregatire
1 ora
Preparare
1 ora
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
1 ora
Preparare
1 ora
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePentru inceput se pune pieptul de curcan dezosat si fara piele la fiert in apa cu sare. Se fierbe timp de 30-40 de minute. Cand e gata, se scurge bine de apa si se lasa la racit.
Pentru inceput se pune pieptul de curcan dezosat si fara piele la fiert in apa cu sare. Se fierbe timp de 30-40 de minute. Cand e gata, se scurge bine de apa si se lasa la racit.
Pieptul de curcan fiert si racit se taie in fasii subtiri de aproximativ 1 cm, apoi in cuburi mici.
Pieptul de curcan fiert si racit se taie in fasii subtiri de aproximativ 1 cm, apoi in cuburi mici.
Separat, cartofii se pun la fiert in apa cu un praf de sare pentru 30 de minute. Cand sunt gata se scurg de apa si se lasa la racit. Cartofii fierti si raciti se decojesc si se taie in cuburi mici de aproximativ 1 cm grosime.
Separat, cartofii se pun la fiert in apa cu un praf de sare pentru 30 de minute. Cand sunt gata se scurg de apa si se lasa la racit. Cartofii fierti si raciti se decojesc si se taie in cuburi mici de aproximativ 1 cm grosime.
Ciupercile champignon din conserva se scurg de lichid, apoi se taie marunt in cuburi mici. Catravetii murati se taie in felii groase de 0.5 cm, apoi in bastonase subtiri de 0.5 cm si ulterior in cuburi mici.
Ciupercile champignon din conserva se scurg de lichid, apoi se taie marunt in cuburi mici. Catravetii murati se taie in felii groase de 0.5 cm, apoi in bastonase subtiri de 0.5 cm si ulterior in cuburi mici.
Se pregateste maioneza: galbenusurile de ou se mixeaza cu un praf de sare si cu mustar, apoi se adauga treptat uleiul. In final se adauga zeama de lamaie si se incorporeaza. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Se pregateste maioneza: galbenusurile de ou se mixeaza cu un praf de sare si cu mustar, apoi se adauga treptat uleiul. In final se adauga zeama de lamaie si se incorporeaza. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
In final, se amesteca toate ingredientele si se condimenteaza cu sare, dupa gust daca mai este cazul. Se orneaza salata si se poate servi imediat. Pofta buna!
In final, se amesteca toate ingredientele si se condimenteaza cu sare, dupa gust daca mai este cazul. Se orneaza salata si se poate servi imediat. Pofta buna!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Pentru inceput se pune pieptul de curcan dezosat si fara piele la fiert in apa cu sare. Se fierbe timp de 30-40 de minute. Cand e gata, se scurge bine de apa si se lasa la racit.
Pentru inceput se pune pieptul de curcan dezosat si fara piele la fiert in apa cu sare. Se fierbe timp de 30-40 de minute. Cand e gata, se scurge bine de apa si se lasa la racit.
Pieptul de curcan fiert si racit se taie in fasii subtiri de aproximativ 1 cm, apoi in cuburi mici.
Pieptul de curcan fiert si racit se taie in fasii subtiri de aproximativ 1 cm, apoi in cuburi mici.
Separat, cartofii se pun la fiert in apa cu un praf de sare pentru 30 de minute. Cand sunt gata se scurg de apa si se lasa la racit. Cartofii fierti si raciti se decojesc si se taie in cuburi mici de aproximativ 1 cm grosime.
Separat, cartofii se pun la fiert in apa cu un praf de sare pentru 30 de minute. Cand sunt gata se scurg de apa si se lasa la racit. Cartofii fierti si raciti se decojesc si se taie in cuburi mici de aproximativ 1 cm grosime.
Ciupercile champignon din conserva se scurg de lichid, apoi se taie marunt in cuburi mici. Catravetii murati se taie in felii groase de 0.5 cm, apoi in bastonase subtiri de 0.5 cm si ulterior in cuburi mici.
Ciupercile champignon din conserva se scurg de lichid, apoi se taie marunt in cuburi mici. Catravetii murati se taie in felii groase de 0.5 cm, apoi in bastonase subtiri de 0.5 cm si ulterior in cuburi mici.
Se pregateste maioneza: galbenusurile de ou se mixeaza cu un praf de sare si cu mustar, apoi se adauga treptat uleiul. In final se adauga zeama de lamaie si se incorporeaza. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Se pregateste maioneza: galbenusurile de ou se mixeaza cu un praf de sare si cu mustar, apoi se adauga treptat uleiul. In final se adauga zeama de lamaie si se incorporeaza. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
In final, se amesteca toate ingredientele si se condimenteaza cu sare, dupa gust daca mai este cazul. Se orneaza salata si se poate servi imediat. Pofta buna!
In final, se amesteca toate ingredientele si se condimenteaza cu sare, dupa gust daca mai este cazul. Se orneaza salata si se poate servi imediat. Pofta buna!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!