Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpa de curcan in sos de rosii si vin, la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

835 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pulpa de curcan in sos de rosii si vin, la cuptor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpa de curcan in sos de rosii si vin, la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

835 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Pulpa de curcan marinata si gatita la cuptor, in vin si sos de rosii. O carne frageda, aromata si suculenta. Este perfecta alaturi de orice garnitura, insa merge de minune cu piure de cartofi, cremos, aromatizat cu unt, lapte si nucsoara.

Pulpa de curcan in sos de rosii si vin, la cuptor

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne , Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pulpa de curcan marinata si gatita la cuptor, in vin si sos de rosii. O carne frageda, aromata si suculenta. Este perfecta alaturi de orice garnitura, insa merge de minune cu piure de cartofi, cremos, aromatizat cu unt, lapte si nucsoara.

Ingrediente

Portii:
carne
  • 1 kg pulpe de curcan
  • 1 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 1 lingurita boia
  • 50 ml ulei de masline
  • 3 catei usturoi
  • 1pulpe de curcan
    1 kg
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3piper
    0.5 lingurita
  • 4boia
    1 lingurita
  • 5ulei de masline
    50 ml
  • 6usturoi
    3 catei
piure
  • 1 kg cartofi
  • 1.5 l apa
  • 150 ml lapte
  • 50 gr unt
  • dupa gust sare
  • dupa gust nucsoara macinata
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2apa
    1.5 l
  • 3lapte
    150 ml
  • 4unt
    50 gr
  • 5sare
    dupa gust
  • 6nucsoara macinata
    dupa gust
extra
  • 2 buc foi de dafin
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml sos de rosii
  • dupa gust patrunjel
  • 1foi de dafin
    2 buc
  • 2vin alb
    100 ml
  • 3sos de rosii
    200 ml
  • 4patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set cutite 14 piese, otel german - Zokura
695 leiÎn stoc
Set cutite 14 piese - Zokura
495 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.