Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Supa japoneza cu pasta miso si ciuperci Nameko

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Supa japoneza cu pasta miso si ciuperci Nameko
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Supa japoneza cu pasta miso si ciuperci Nameko

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Un preparat din bucataria japoneza cu ciuperci gatite in supa Dashi, aromata cu pasta miso. Preparatele asiatice pe langa gust se remarca si prin contrastul de texturi. Dashi si miso sunt ingrediente de baza in bucataria japoneza, care dau gust, consistenta si culoare preparatelor. In aceasta reteta se folosesc 2 feluri de pasta miso, fiecare avand gust specific: pasta miso alba este mai fina, mai dulce, mai cremoasa, in timp ce pasta miso inchisa la culoare are un gust mai puternic. Ciupercile Nameko sunt delicate si moi, principala calitate fiind textura gelatinoasa care contrasteaza in mod savuros cu bucatile de Tofu.

Supa japoneza cu pasta miso si ciuperci Nameko

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Un preparat din bucataria japoneza cu ciuperci gatite in supa Dashi, aromata cu pasta miso. Preparatele asiatice pe langa gust se remarca si prin contrastul de texturi. Dashi si miso sunt ingrediente de baza in bucataria japoneza, care dau gust, consistenta si culoare preparatelor. In aceasta reteta se folosesc 2 feluri de pasta miso, fiecare avand gust specific: pasta miso alba este mai fina, mai dulce, mai cremoasa, in timp ce pasta miso inchisa la culoare are un gust mai puternic. Ciupercile Nameko sunt delicate si moi, principala calitate fiind textura gelatinoasa care contrasteaza in mod savuros cu bucatile de Tofu.

Ingrediente

Portii:
  • 1 l condiment pentru supa Dashi
  • 250 gr ciuperci Nameko
  • 2 linguri pasta miso alba
  • 2 linguri pasta miso
  • 200 gr Tofu
  • 1condiment pentru supa Dashi
    1 l
  • 2ciuperci Nameko
    250 gr
  • 3pasta miso alba
    2 linguri
  • 4pasta miso
    2 linguri
  • 5Tofu
    200 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Polonic, inox, 31 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Lingura, inox, "Windsor" - Grunwerg
14 leiÎn stoc
Sort, 70x90 cm, "COOK Drink PARTY Repeat!"
98 leiÎn stoc
Sort "My kitchen. My rules!"
98 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.