Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ostropel din iepure de camp, la ceaun

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia gateste

947 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ostropel din iepure de camp, la ceaun
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ostropel din iepure de camp, la ceaun

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia gateste

947 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

40 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Iepurele de camp are o carne delicioasa si frageda, daca stii cum sa o gatesti. Necesita un timp indelungat de gatire, pentru a se patrunde bine si, pentru un gust bun, carnea trebuie neaparat marinata.

Ostropel din iepure de camp, la ceaun

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

40 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Carne , Romaneasca
Emilia gateste
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Iepurele de camp are o carne delicioasa si frageda, daca stii cum sa o gatesti. Necesita un timp indelungat de gatire, pentru a se patrunde bine si, pentru un gust bun, carnea trebuie neaparat marinata.

Ingrediente

Portii:
ostropelul
  • 1 buc iepure eviscerat
  • 3 buc ceapa
  • 150 ml ulei
  • 2 l apa
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 6 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 800 ml suc de rosii cu ardei kapia
  • 250 ml vin alb
  • dupa gust patrunjel
  • 1iepure eviscerat
    1 buc
  • 2ceapa
    3 buc
  • 3ulei
    150 ml
  • 4apa
    2 l
  • 5cimbru
    1 lingurita
  • 6piper
    1 lingurita
  • 7boia dulce
    1 lingurita
  • 8usturoi
    6 catei
  • 9sare
    dupa gust
  • 10suc de rosii cu ardei kapia
    800 ml
  • 11vin alb
    250 ml
  • 12patrunjel
    dupa gust
marinada/bait
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita piper boabe
  • 4 buc foi de dafin
  • 1 lingurita sare
  • 4 catei usturoi
  • 1 buc ceapa rosie
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 300 ml vin alb
  • 1cimbru
    1 lingurita
  • 2piper boabe
    1 lingurita
  • 3foi de dafin
    4 buc
  • 4sare
    1 lingurita
  • 5usturoi
    4 catei
  • 6ceapa rosie
    1 buc
  • 7ceapa
    1 buc
  • 8morcovi
    1 buc
  • 9vin alb
    300 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.