Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ardei umpluti cu pulpa de porc in sos de rosii si ardei

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Cooking Art

827 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ardei umpluti cu pulpa de porc in sos de rosii si ardei
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ardei umpluti cu pulpa de porc in sos de rosii si ardei

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Cooking Art

827 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Cei mai buni ardei umpluti se obtin din pulpa de porc, o carne cu consistenta potrivita de grasime si carne macra. Alaturi de prajeala de ceapa cu bulion si orez Arborio si suc de rosii si ardei este un preparat delicios si satios.

Ardei umpluti cu pulpa de porc in sos de rosii si ardei

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cei mai buni ardei umpluti se obtin din pulpa de porc, o carne cu consistenta potrivita de grasime si carne macra. Alaturi de prajeala de ceapa cu bulion si orez Arborio si suc de rosii si ardei este un preparat delicios si satios.

Ingrediente

Portii:
umplutura
  • 800 gr pulpa de porc
  • 2 buc ceapa
  • 70 gr orez Arborio
  • 1 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 3 linguri bulion
  • 100 ml apa
  • 0.5 legatura marar
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei
  • 1pulpa de porc
    800 gr
  • 2ceapa
    2 buc
  • 3orez Arborio
    70 gr
  • 4sare
    1 lingurita
  • 5piper
    0.5 lingurita
  • 6bulion
    3 linguri
  • 7apa
    100 ml
  • 8marar
    0.5 legatura
  • 9patrunjel
    0.5 legatura
  • 10ulei
    50 ml
extra
  • 6 buc ardei gras galben
  • 400 ml suc de ardei si rosii
  • 400 ml apa
  • 2 buc foi de dafin
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 1ardei gras galben
    6 buc
  • 2suc de ardei si rosii
    400 ml
  • 3apa
    400 ml
  • 4foi de dafin
    2 buc
  • 5patrunjel
    0.5 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/3c5099ff-d509-45b2-89fb-77a2d18743c7.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Mumu20
Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Mumu20
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 24, 11:12
i-as servi oricand, sunt atat de buni !!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.