Supele si ciorbele au facut si fac parte din meniul noustru saptamanal. Sunt gustoase, aromate, si foarte hranitoare pentru organism. Asa cum obisnuia bunica sa zica, sunt pansament pentru stomac. Macar un polonic de supa sau de ciorba sa fie la fiecare masa, si meniul este complet! Unele dintre acestea imi amintesc de copilarie, pe altele le-am imbratisat cu drag la maturitate, precum supele creme. Cert este ca, indiferent de situatie, ele sunt prezente pe masa noastra! Impartasesc cu tine reteta de ciorba de fasole cu carne, primita de la mama mea, care iese excelent! Marturisesc ca aleg sa o fac la oala sub presiune, ca dureaza mai putin, comparativ cu oala clasica, unde trebuie sa o fierbi in mai multe ape. Las povestile, si iti detaliez! Pentru mai multe retete simple, usoare, rapide, dar si gustoase si sanatoase, urmareste-ma pe blog
https://ioanaserea.com/ro/ !
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!