O reteta creata cu drag, pentru ziua bunicii mele! L-am numit tortulet deoarece am folosit o tava cu diametru de 16 cm, deci a iesit un mic tortulet! Mic, dar tare delicios! Pentru decor am folosit cateva fructe si un bujor mare!
Iti spun de pe acum ca vei avea un miros placut de ciocolata calda in casa! Pentru acest tort am avut doar o conditie- sa nu contina nici un produs lactat! La inceput a fost o provocare pentru mine, deoarece imi treceau prin cap doar idei cu crema de branza sau cu mascarpone. Pana la urma am avut un rezultat chiar frumos si in totalitate vegan!
Acest pandispan este cel mai gustos si cel mai aspectuos pandispan pe care l-am preparat vreodata. Este plin de fructe, in doua culori, blat pufos si perfect crescut. Va recomand cu tot dragul aceasta reteta.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!