Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpa de porc la cuptor in sos de vin, cu garnitura de cartofi si pastarnac

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

827 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pulpa de porc la cuptor in sos de vin, cu garnitura de cartofi si pastarnac
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpa de porc la cuptor in sos de vin, cu garnitura de cartofi si pastarnac

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

827 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii: 

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pulpa de porc marinata si gatita la cuptor in sos de vin, ardei si rosii cu garnitura de cartofi si pastarnac crocanti cu parmezan, usturoi, nucsoara si rozmarin. Un preparat aromat, gustos, satios si hranitor pentru pranz sau cina.

Pulpa de porc la cuptor in sos de vin, cu garnitura de cartofi si pastarnac

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii: 

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii: 
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pulpa de porc marinata si gatita la cuptor in sos de vin, ardei si rosii cu garnitura de cartofi si pastarnac crocanti cu parmezan, usturoi, nucsoara si rozmarin. Un preparat aromat, gustos, satios si hranitor pentru pranz sau cina.

Ingrediente

Portii:
carne
  • 1.5 kg pulpa de porc
  • 1.5 lingurite sare
  • 1 lingurita piper
  • 2 lingurite boia afumata dulce
  • 200 ml suc de ardei si rosii
  • 200 ml vin rose
  • 5 crengute de patrunjel
  • 100 ml apa
  • 1pulpa de porc
    1.5 kg
  • 2sare
    1.5 lingurite
  • 3piper
    1 lingurita
  • 4boia afumata dulce
    2 lingurite
  • 5suc de ardei si rosii
    200 ml
  • 6vin rose
    200 ml
  • 7patrunjel
    5 crengute de
  • 8apa
    100 ml
garnitura
  • 1 kg cartofi
  • 1 buc pastarnac
  • 3 catei usturoi
  • 2 l apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust tulpina de rozmarin
  • 50 gr parmezan
  • 1 lingurita boia afumata dulce
  • 50 ml ulei de masline
  • 0.5 lingurita nucsoara macinata
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2pastarnac
    1 buc
  • 3usturoi
    3 catei
  • 4apa
    2 l
  • 5sare
    dupa gust
  • 6tulpina de rozmarin
    dupa gust
  • 7parmezan
    50 gr
  • 8boia afumata dulce
    1 lingurita
  • 9ulei de masline
    50 ml
  • 10nucsoara macinata
    0.5 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Decojitor inox, 15,7 cm, "Famos" - Westmark
20 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.