Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Musuroi de cartita cu mascarpone, frisca, ciocolata si portocala

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Musuroi de cartita cu mascarpone, frisca, ciocolata si portocala
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Musuroi de cartita cu mascarpone, frisca, ciocolata si portocala

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prajitura musuroi de cartita cu blat umed de ciocolata, sirop de portocale, crema de mascarpone, frisca si ciocolata amaruie si topping de coaja de portocala confiata. Un desert gustos, cu texturi diferite, blat umed, crema fina, topping gumos.

Musuroi de cartita cu mascarpone, frisca, ciocolata si portocala

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Prajitura musuroi de cartita cu blat umed de ciocolata, sirop de portocale, crema de mascarpone, frisca si ciocolata amaruie si topping de coaja de portocala confiata. Un desert gustos, cu texturi diferite, blat umed, crema fina, topping gumos.

Ingrediente

Portii:
blat
  • 4 buc oua
  • 330 gr faina
  • 10 gr praf de copt
  • 90 ml ulei
  • praf de sare
  • 180 gr zahar
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 180 ml lapte
  • 30 gr cacao
  • 1oua
    4 buc
  • 2faina
    330 gr
  • 3praf de copt
    10 gr
  • 4ulei
    90 ml
  • 5sare
    praf de
  • 6zahar
    180 gr
  • 7ciocolata amaruie
    100 gr
  • 8lapte
    180 ml
  • 9cacao
    30 gr
crema
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 200 gr smantana pentru frisca
  • 1branza Mascarpone
    250 gr
  • 2ciocolata amaruie
    100 gr
  • 3smantana pentru frisca
    200 gr
sirop
  • 250 gr zahar brun
  • 250 ml apa
  • 2 ml esenta de portocale
  • 1zahar brun
    250 gr
  • 2apa
    250 ml
  • 3esenta de portocale
    2 ml
extra
  • 100 gr coaja de portocala confiata
  • 1coaja de portocala confiata
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.