Stii zicala, sau proverbul, cum vrei sa-i zici? “Niciodata nu zice niciodata”? Exact asa sunt si eu cand vine vorba de prepararea mancarii, mai ales prin anumite tehnici. Sunt adepta mancarurilor gustoase, dar mai ales sanatoase, hranitoarea, care se fac simplu, usor si rapid, fara batai de cap. Practic, acele retete de incepatori in bucatarie, dar cu preparate finale, demne de farfuria unui chef. Aleg metodele de preparare prin fierbere, coacere si la aburi, si in 99% din cazuri, evit prajirea. Acum, punand in aceeasi propozitie metoda de preparare, coacere, si modul rapid, greu sa astepti de la mine un preparat gatit lent, sau slow cooking cum este acum la moda sa fie denumit. Dar mi-am luat inima in dinti, si am facut-o si pe aceasta! Nu a fost chiar intamplatoarea toata treaba, KitchenShop.ro a lansat Gama Sublime de la Emile Henry, adica vase din ceramica frantuzeasca, ce disperseaza uniform caldura, si fac gatitul mai usor ca niciodata!Propun sa-ti detaliez ingredientele pentru acest preparat, modul de gatire, pas cu pas, sa incerci si tu reteta, si sa revii catre mine cu feedback! Iar pentru mai multe retete simple, usoare, rapide, dar si gustoase si sanatoase, urmareste-ma pe blog
https://ioanaserea.com/ro/ !
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!