Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cobbler cu piersici

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

pinksimba

179 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cobbler cu piersici
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cobbler cu piersici

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

pinksimba

179 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un desert delicios!

Cobbler cu piersici

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
pinksimba
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Un desert delicios!

Ingrediente

Portii:
ingrediente
  • 500 gr piersici din compot
  • 100 gr zahar muscovado
  • 10 gr scortisoara
  • 1 lingurita nucsoara macinata
  • 120 gr faina
  • 1 buc praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 125 gr unt
  • 1 buc oua
  • dupa gust frisca
  • 1piersici din compot
    500 gr
  • 2zahar muscovado
    100 gr
  • 3scortisoara
    10 gr
  • 4nucsoara macinata
    1 lingurita
  • 5faina
    120 gr
  • 6praf de copt
    1 buc
  • 7lapte
    100 ml
  • 8unt
    125 gr
  • 9oua
    1 buc
  • 10frisca
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.