Exista multe retete de biscuiti Rosette. Aceasta este o versiune persana, cu apa de trandafir si zahar aromat cu cardamom. Biscuitii Rosette sunt foarte delicati si crocanti. Un snack excelent langa o cafea sau ceai, dar merg foarte bine si langa o inghetata.
Acest pandispan este cel mai gustos si cel mai aspectuos pandispan pe care l-am preparat vreodata. Este plin de fructe, in doua culori, blat pufos si perfect crescut. Va recomand cu tot dragul aceasta reteta.
M-am trezit cu pofta de ceva ciocolatos, avand mai multa ciocolata amaruie de menaj, mi-am si planificat in minte un brownie maron intens langa ceva mai soft si aromat, iar asa a luat nastere preparatul meu divin. Nu e un cuvant mare, nici la restaurant nu mananci asa ceva. Haideti sa va spun cum le-am preparat, ca sa nu ma contraziceti.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!