Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ostropel de pui

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2365 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ostropel de pui
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ostropel de pui

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2365 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Ostopelul este un preparat clasic din bucataria romaneasca cu bucati de carne rumenite in ulei, fierte in sos de ceapa, usturoi, rosii si vin. Pentru un gust mai intens se foloseste puiul intreg, transat in 8 bucati. Usturoiul, un ingredient important al preparatului, se adauga in 2 etape, la inceput, calit impreuna cu ceapa si la final pentru a da personalitate si aroma. Mamaliga acompaniaza perfect carnea frageda si sosul savuros.

Ostropel de pui

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ostopelul este un preparat clasic din bucataria romaneasca cu bucati de carne rumenite in ulei, fierte in sos de ceapa, usturoi, rosii si vin. Pentru un gust mai intens se foloseste puiul intreg, transat in 8 bucati. Usturoiul, un ingredient important al preparatului, se adauga in 2 etape, la inceput, calit impreuna cu ceapa si la final pentru a da personalitate si aroma. Mamaliga acompaniaza perfect carnea frageda si sosul savuros.

Ingrediente

Portii:
  • 1.8 kg pui
  • 0.5 lingura ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 buc ceapa
  • 40 gr usturoi
  • 100 ml vin alb demisec
  • 420 gr rosii din conserva
  • 800 ml apa
  • dupa gust patrunjel
  • 1pui
    1.8 kg
  • 2ulei
    0.5 lingura
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper macinat
    dupa gust
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6usturoi
    40 gr
  • 7vin alb demisec
    100 ml
  • 8rosii din conserva
    420 gr
  • 9apa
    800 ml
  • 10patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Glaze", Mov - LAVA
450 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L "Glaze", Rosu  - LAVA
450 leiÎn stoc
Foarfeca bucatarie, inox - Westmark
120 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/4,5L, "Folk", Rosu - LAVA
545 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/6,7L "Folk", Mov - LAVA
640 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/2,47L "Glaze", Rosu - LAVA
390 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 9 cm 5000FCD - Miyabi
790 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 13 cm 5000FCD - Miyabi
870 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 13 cm 5000FCD - Miyabi
920 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 5000MCD - Miyabi
2890 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 16 cm 5000FCD - Miyabi
1230 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 20 cm 5000FCD - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 13 cm 5000MCD 67 - Miyabi
2100 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 5000MCD 67 - Miyabi
2990 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/c54e6445-d81a-460d-af1c-5708a72c6517.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Alexandra
Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Alexandra
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 24, 11:45
Delicios  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.