Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ravioli cu dovleac

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ravioli cu dovleac
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ravioli cu dovleac

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

50 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Ravioli, o varietate de paste fainoase, umplute, foarte populare in Italia si in intreaga lume. Foile de aluat intinse sunt umplute cu un amestec de dovleac copt si branza. Sa punem si mai bine in valoare pernitele pufoase de ravioli le servim cu sos din unt, frunze de salvie si miez de nuca.

Ravioli cu dovleac

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

50 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ravioli, o varietate de paste fainoase, umplute, foarte populare in Italia si in intreaga lume. Foile de aluat intinse sunt umplute cu un amestec de dovleac copt si branza. Sa punem si mai bine in valoare pernitele pufoase de ravioli le servim cu sos din unt, frunze de salvie si miez de nuca.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 200 gr faina
  • 0.25 lingurita sare
  • 2 buc oua
  • 1faina
    200 gr
  • 2sare
    0.25 lingurita
  • 3oua
    2 buc
Umplutura
  • 1 kg dovleac Butternut
  • 15 ml ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 50 gr parmezan
  • 50 gr branza Provolone
  • 0.5 lingurita nucsoara macinata
  • 1dovleac Butternut
    1 kg
  • 2ulei
    15 ml
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper macinat
    dupa gust
  • 5parmezan
    50 gr
  • 6branza Provolone
    50 gr
  • 7nucsoara macinata
    0.5 lingurita
Sos de unt si salvie
  • 120 gr unt
  • 15 gr frunze de salvie
  • 40 gr nuci
  • 1unt
    120 gr
  • 2frunze de salvie
    15 gr
  • 3nuci
    40 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

  • Pasul 24
    terminat

  • Pasul 25
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

  • Pasul 24
    terminat

  • Pasul 25
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.