Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu branza si mac si jeleu de piersici

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Prajitura cu branza si mac si jeleu de piersici
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu branza si mac si jeleu de piersici

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O prajitura fina de toamna in care semintele macului da culoare si gust branzicii proaspete iar deliciosul jeleu cu feliile de piersica parfumata, definitiveaza savoarea acestui minunat desert.

Prajitura cu branza si mac si jeleu de piersici

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
anisoara
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

O prajitura fina de toamna in care semintele macului da culoare si gust branzicii proaspete iar deliciosul jeleu cu feliile de piersica parfumata, definitiveaza savoarea acestui minunat desert.

Ingrediente

Portii:
  • 10 buc oua
  • 350 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 6 ml esenta de vanilie
  • praf de sare
  • 400 gr branza de vaca
  • 50 gr zahar vanilat
  • 300 ml frisca lichida
  • 100 gr zahar pudra
  • 40 gr mac
  • 150 ml lapte
  • 5 buc piersici
  • 200 ml apa
  • 20 gr tort Gelee
  • 1oua
    10 buc
  • 2zahar
    350 gr
  • 3faina
    200 gr
  • 4esenta de vanilie
    6 ml
  • 5sare
    praf de
  • 6branza de vaca
    400 gr
  • 7zahar vanilat
    50 gr
  • 8frisca lichida
    300 ml
  • 9zahar pudra
    100 gr
  • 10mac
    40 gr
  • 11lapte
    150 ml
  • 12piersici
    5 buc
  • 13apa
    200 ml
  • 14tort Gelee
    20 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Gyutoh, 24 cm, 7000D - Miyabi
1690 leiÎn stoc
Set servire tort 4 in 1, sticla - Borgonovo
225 leiÎn stoc
Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
marculescu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 05:51
Prajitura
Piersicuta e grozava!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.