Acest pandispan este cel mai gustos si cel mai aspectuos pandispan pe care l-am preparat vreodata. Este plin de fructe, in doua culori, blat pufos si perfect crescut. Va recomand cu tot dragul aceasta reteta.
Am pregatit biscuiti gustosi si crocanti care arata ca niste bomboane cu ciocolata. Am incercat sa-i fac cat mai sanatosi si am folosit si un amestec de faina de orz si secara. I-am indulcit cu miere si sirop de merisoare. Sunt deliciosi si vi-i recomand cu drag, mai ales pentru copii. Sunt o idee bune si pentru dulce la aniversari pentru copii.
M-am trezit cu pofta de ceva ciocolatos, avand mai multa ciocolata amaruie de menaj, mi-am si planificat in minte un brownie maron intens langa ceva mai soft si aromat, iar asa a luat nastere preparatul meu divin. Nu e un cuvant mare, nici la restaurant nu mananci asa ceva. Haideti sa va spun cum le-am preparat, ca sa nu ma contraziceti.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!