Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cozonac Babka

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Mumu20

209 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Cozonac Babka
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cozonac Babka

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Mumu20

209 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Delicios si foarte aromat, desi necesita mai mult timp de dospire, decat cel clasic.

Cozonac Babka

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Mumu20
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Delicios si foarte aromat, desi necesita mai mult timp de dospire, decat cel clasic.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 225 ml lapte
  • 7 gr drojdie uscata
  • 100 gr zahar
  • 550 gr faina
  • 3 buc oua
  • praf de sare
  • 1 lingura coaja de portocala
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • 4 ml esenta de vanilie
  • 125 gr unt
  • 1lapte
    225 ml
  • 2drojdie uscata
    7 gr
  • 3zahar
    100 gr
  • 4faina
    550 gr
  • 5oua
    3 buc
  • 6sare
    praf de
  • 7coaja de portocala
    1 lingura
  • 8coaja de lamaie
    1 lingura
  • 9esenta de vanilie
    4 ml
  • 10unt
    125 gr
Umplutura
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 20 gr cacao
  • 50 gr unt
  • 150 gr nuci macinate
  • 1ciocolata amaruie
    200 gr
  • 2cacao
    20 gr
  • 3unt
    50 gr
  • 4nuci macinate
    150 gr
Sirop
  • 250 ml apa
  • 4 linguri zahar
  • 50 ml lichior de visine
  • 1apa
    250 ml
  • 2zahar
    4 linguri
  • 3lichior de visine
    50 ml
decor
  • 1 buc oua
  • 1oua
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit aluat, inox, 15x11,5cm - Zokura
19 leiÎn stoc
Facalet 25 cm, lemn - Kitchen Craft
54 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Facalet 44 cm, lemn de fag - Kesper
34 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 24 cm - OXO
32 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.