Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Curry de vita, la oala sub presiune

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2196 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Curry de vita, la oala sub presiune
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Curry de vita, la oala sub presiune

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2196 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cu oala sub presiune lucrurile devin simple, putem pregati in timp scurt o mancare delicioasa cu bucatele fragede de carne invelite de un sos fin, aromat cu mirodenii din bucataria indiana. Iaurtul echilibreaza gustul si ajusteaza cremozitatea. Mai este nevoie de o garnitura de orez sau painici indiene, care sa retina sosul savuros si sa completeze preparatul.

Curry de vita, la oala sub presiune

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Cu oala sub presiune lucrurile devin simple, putem pregati in timp scurt o mancare delicioasa cu bucatele fragede de carne invelite de un sos fin, aromat cu mirodenii din bucataria indiana. Iaurtul echilibreaza gustul si ajusteaza cremozitatea. Mai este nevoie de o garnitura de orez sau painici indiene, care sa retina sosul savuros si sa completeze preparatul.

Ingrediente

Portii:
  • 1.5 linguri ulei
  • 5 gr baton de scortisoara
  • 4 buc cuisoare
  • 4 buc cardamom
  • 1 buc foi de dafin
  • 1 buc ceapa rosie
  • 15 gr pasta de ghimbir si usturoi
  • 1.5 lingurite condiment Garam Masala
  • 1 lingurita boia
  • 0.5 lingurita turmeric macinat
  • 270 ml apa
  • 650 gr carne de vita
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 65 gr iaurt grecesc
  • dupa gust frunze de coriandru
  • 1ulei
    1.5 linguri
  • 2baton de scortisoara
    5 gr
  • 3cuisoare
    4 buc
  • 4cardamom
    4 buc
  • 5foi de dafin
    1 buc
  • 6ceapa rosie
    1 buc
  • 7pasta de ghimbir si usturoi
    15 gr
  • 8condiment Garam Masala
    1.5 lingurite
  • 9boia
    1 lingurita
  • 10turmeric macinat
    0.5 lingurita
  • 11apa
    270 ml
  • 12carne de vita
    650 gr
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper macinat
    dupa gust
  • 15iaurt grecesc
    65 gr
  • 16frunze de coriandru
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Shaker condimente, inox, 8 x 5.5 cm
22 leiÎn stoc
Recipient condimente, inox
22 leiÎn stoc
Shaker condimente, inox, 10 x 6 cm
17 leiÎn stoc
Set 7 piese pentru condimente, inox
125 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.