Am combinat doua retete de turta dulce si am facut si eu o alta. A fost tare anevoioasa uscarea glazurei. Dupa doua zile in care am tinut turtele pe hartia de copt, le-am uscat pana la urma cu feonul :)), dar cred ca mai bine ar fi sa uscati imediat glazura ca sa le puteti depozita si sa nu se usuce prea tare.
Am pregatit aceasta tarta plina de culoare si arome de toamna: primul strat este din aluat fraged, al doilea strat este un aluat cu migdale si pere, iar al treilea strat este o bezea moale, subtire cu miere. Am decorat cu smochine. A fost absolut delicioasa si rustica.
Acest pandispan este cel mai gustos si cel mai aspectuos pandispan pe care l-am preparat vreodata. Este plin de fructe, in doua culori, blat pufos si perfect crescut. Va recomand cu tot dragul aceasta reteta.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!