Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui milanez

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui milanez
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui milanez

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

8 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Piept de pui in crusta de pesmet si parmezan, prajit in baie de ulei. La fel ca pentru snitel, feliile fragezite de carne sunt trecute prin faina, ou si pesmet. Prajirea in baie de ulei confera carnii un interior fraged si o crusta crocanta si rumena. Puiul milanez se se serveste taiat in fasii alaturi de o salata de rucola, pentru o masa delicioasa, completa si satioasa.

Pui milanez

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

8 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Piept de pui in crusta de pesmet si parmezan, prajit in baie de ulei. La fel ca pentru snitel, feliile fragezite de carne sunt trecute prin faina, ou si pesmet. Prajirea in baie de ulei confera carnii un interior fraged si o crusta crocanta si rumena. Puiul milanez se se serveste taiat in fasii alaturi de o salata de rucola, pentru o masa delicioasa, completa si satioasa.

Ingrediente

Portii:
Piept de pui
  • 180 gr piept de pui
  • 30 gr faina
  • 2 buc oua
  • 50 gr pesmet panko
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1 lingurita pudra de ceapa
  • 1 lingurita boia afumata
  • 20 gr parmezan
  • 350 ml ulei
  • 1piept de pui
    180 gr
  • 2faina
    30 gr
  • 3oua
    2 buc
  • 4pesmet panko
    50 gr
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper macinat
    dupa gust
  • 7usturoi pudra
    1 lingurita
  • 8pudra de ceapa
    1 lingurita
  • 9boia afumata
    1 lingurita
  • 10parmezan
    20 gr
  • 11ulei
    350 ml
Salata
  • 25 ml suc de lamaie
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1 catel usturoi
  • 0.5 lingurita oregano uscat
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 30 ml ulei
  • 100 gr rucola
  • 20 gr parmezan
  • 1suc de lamaie
    25 ml
  • 2mustar de Dijon
    1 lingurita
  • 3usturoi
    1 catel
  • 4oregano uscat
    0.5 lingurita
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper macinat
    dupa gust
  • 7ulei
    30 ml
  • 8rucola
    100 gr
  • 9parmezan
    20 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Friteuza Deep Fryer, 1,5L, 1200W - Unold
390 leiÎn stoc
Friteuza, 3L, 3200W, "Superior" - Princess
565 leiÎn stoc
Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Uscator salata si verdeturi, 20cm/2,7L - OXO
135 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.