Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paine moale si pufoasa, cu lapte condensat

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Paine moale si pufoasa, cu lapte condensat
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paine moale si pufoasa, cu lapte condensat

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

35 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Paine moale, pufoasa, aerata si delicioasa, care se desface in fasii. Pentru un plus de gust, dupa ce este coapta, se unge cu un amestec de lapte condensat si unt. Pe langa lapte, faina, ou, unt si drojdie, aluatul contine si lapte condensat indulcit. Laptele condensat contribuie atat cu beneficiile zaharului cat si ale laptelui, fara a adauga insa prea mult lichid in aluat, deoarece laptele condensat elimina umiditatea si concentreaza zaharurile naturale din ingrediente, obtinand astfel textura atat de apreciata a painii.

Paine moale si pufoasa, cu lapte condensat

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

35 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Paine moale, pufoasa, aerata si delicioasa, care se desface in fasii. Pentru un plus de gust, dupa ce este coapta, se unge cu un amestec de lapte condensat si unt. Pe langa lapte, faina, ou, unt si drojdie, aluatul contine si lapte condensat indulcit. Laptele condensat contribuie atat cu beneficiile zaharului cat si ale laptelui, fara a adauga insa prea mult lichid in aluat, deoarece laptele condensat elimina umiditatea si concentreaza zaharurile naturale din ingrediente, obtinand astfel textura atat de apreciata a painii.

Ingrediente

Portii:
ALuat
  • 125 ml lapte
  • 35 gr lapte condensat
  • 1 buc oua
  • 15 gr zahar
  • 5 gr drojdie uscata activa
  • 225 gr faina
  • 25 gr unt sarat
  • 1lapte
    125 ml
  • 2lapte condensat
    35 gr
  • 3oua
    1 buc
  • 4zahar
    15 gr
  • 5drojdie uscata activa
    5 gr
  • 6faina
    225 gr
  • 7unt sarat
    25 gr
Glazura de ou
  • 30 gr oua
  • 10 ml lapte
  • 1oua
    30 gr
  • 2lapte
    10 ml
Topping
  • 25 gr unt
  • 25 gr lapte condensat
  • 1unt
    25 gr
  • 2lapte condensat
    25 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.