Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ecler cu crema de oua

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2220 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ecler cu crema de oua
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ecler cu crema de oua

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2220 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Eclerul, un desert frantuzesc, rafinat si iubit de toata lumea, de care nu te poti satura. Coaja subtire si usor crocanta completeaza umplutura de crema fina si matasoasa.

Ecler cu crema de oua

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Eclerul, un desert frantuzesc, rafinat si iubit de toata lumea, de care nu te poti satura. Coaja subtire si usor crocanta completeaza umplutura de crema fina si matasoasa.

Ingrediente

Portii:
CRema
  • 80 gr zahar
  • 30 gr amidon alimentar
  • 0.25 lingurita sare
  • 2 buc galbenus de ou
  • 320 ml lapte
  • 1 lingurita pasta de vanilie
  • 1zahar
    80 gr
  • 2amidon alimentar
    30 gr
  • 3sare
    0.25 lingurita
  • 4galbenus de ou
    2 buc
  • 5lapte
    320 ml
  • 6pasta de vanilie
    1 lingurita
aluat coji ecler
  • 110 gr oua
  • 60 ml apa
  • 60 ml lapte
  • 2 gr sare
  • 1 lingurita zahar
  • 50 gr unt
  • 65 gr faina
  • 10 gr zahar pudra
  • 1oua
    110 gr
  • 2apa
    60 ml
  • 3lapte
    60 ml
  • 4sare
    2 gr
  • 5zahar
    1 lingurita
  • 6unt
    50 gr
  • 7faina
    65 gr
  • 8zahar pudra
    10 gr
Decor
  • dupa gust zahar pudra
  • 1zahar pudra
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Foaie de copt din silicon, 60x40 cm - de Buyer
126 leiÎn stoc
Punga pentru decorare 50 cm - Kitchen Craft
59 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Punga pentru decorare 40 cm - Westmark
50 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 30 cm - de Buyer
32 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 35 cm - de Buyer
34 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 40 cm - de Buyer
36 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 45 cm - de Buyer
39 leiÎn stoc
Cana spumare lapte, inox, 300ml
48 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.