( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Coltunasi din bucataria japoneza, cu foi subtiri de aluat, umplute cu un amestec de carne, varza, ciuperci Shiitake si ceapa verde, aromate cu sake, mirin si sos de soia. Preparatele asiatice pe langa gust, se remarca si prin contrastul de texturi: carnea suculenta, varza usor crocanta, ciupercile carnoase si aluatul crocant. Pentru a obtine baza rumena, caracteristica acestor coltunasi, dupa ce sunt modelati, gyoza sunt rumeniti mai intai in tigaie in putin ulei, gatiti apoi inabusit in acceasi tigaie, iar la final sunt stropiti cu ulei de susan si prajiti pana cand baza este crocanta. Sunt migalosi dar la final efortul este rasplatit. Gyoza se servesc calzi, alaturi de sos.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!