Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rotkohl -Varza rosie in stil german

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Rotkohl -Varza rosie in stil german
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rotkohl -Varza rosie in stil german

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Rotkohl sau Blaukraut este o varza rosie, cremoasa, dulce-acrisoara, aromata cu boabe de ienupar si seminte de chimen, specifica bucatariei germane. Ceapa, varza rosie si marul, calite mai intai in unt si apoi gatite in supa de legume. Gustul este ajustat cu zahar brun si otet de mere iar textura cremoasa este data de amestecul de faina si apa, adaugat la final. O garnitura delicioasa si versatila care poate acompania multe preparate.

Rotkohl -Varza rosie in stil german

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Rotkohl sau Blaukraut este o varza rosie, cremoasa, dulce-acrisoara, aromata cu boabe de ienupar si seminte de chimen, specifica bucatariei germane. Ceapa, varza rosie si marul, calite mai intai in unt si apoi gatite in supa de legume. Gustul este ajustat cu zahar brun si otet de mere iar textura cremoasa este data de amestecul de faina si apa, adaugat la final. O garnitura delicioasa si versatila care poate acompania multe preparate.

Ingrediente

Portii:
  • 20 gr unt
  • 0.5 lingura ulei
  • 1 buc ceapa
  • dupa gust sare
  • 8 buc ienupar boabe
  • 1 lingura seminte de chimen
  • 2 buc foi de dafin
  • 1 kg varza rosie
  • 200 gr mere
  • 1 lingura zahar brun
  • 2 linguri otet de mere
  • 500 ml supa de legume
  • 25 gr faina
  • 200 ml apa
  • dupa gust piper macinat
  • 1unt
    20 gr
  • 2ulei
    0.5 lingura
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4sare
    dupa gust
  • 5ienupar boabe
    8 buc
  • 6seminte de chimen
    1 lingura
  • 7foi de dafin
    2 buc
  • 8varza rosie
    1 kg
  • 9mere
    200 gr
  • 10zahar brun
    1 lingura
  • 11otet de mere
    2 linguri
  • 12supa de legume
    500 ml
  • 13faina
    25 gr
  • 14apa
    200 ml
  • 15piper macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.