Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Muschi de porc cu rozmarin, gatit sous vide

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2272 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Muschi de porc cu rozmarin, gatit sous vide
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Muschi de porc cu rozmarin, gatit sous vide

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2272 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Muschiul de porc este o carne slaba care nu are grasime pentru a-l mentine suculent, motiv pentru care poate fi supragatit cu usurinta si transformat intr-o carne uscata. Daca vrei sa te bucuri de o carne frageda si suculenta, gatirea prin metoda sous-vide, in conditii controlate de temperatura, este alegerea perfecta cu reusita garantata de fiecare data. Pentru un aspect apetisant, muschiul gatit este rumenit in unt, la tigaie, pentru a obtine acea crusta savuroasa, usor caramelizata.

Muschi de porc cu rozmarin, gatit sous vide

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Muschiul de porc este o carne slaba care nu are grasime pentru a-l mentine suculent, motiv pentru care poate fi supragatit cu usurinta si transformat intr-o carne uscata. Daca vrei sa te bucuri de o carne frageda si suculenta, gatirea prin metoda sous-vide, in conditii controlate de temperatura, este alegerea perfecta cu reusita garantata de fiecare data. Pentru un aspect apetisant, muschiul gatit este rumenit in unt, la tigaie, pentru a obtine acea crusta savuroasa, usor caramelizata.

Ingrediente

Portii:
  • 650 gr muschi de porc
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 2 catei usturoi
  • 2 crengute de rozmarin
  • 25 gr unt
  • 10 ml ulei
  • 1muschi de porc
    650 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4usturoi
    2 catei
  • 5rozmarin
    2 crengute de
  • 6unt
    25 gr
  • 7ulei
    10 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.